- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Ya 1.5 yıl gecti buradayım... Artık bunalacak birşeyim kalmadı ki .. işim gücüm var. . ufakta olsa bir arkadas cevresi edindim.. Artık istemiyorum... Biraz az gelsinler istiyorum..Ama nankörlük olacak diyede korkuyorum. Çünkü o kadar destek oldular ki başka bir aile olsa böyle şehir dışına yollayıp iş bulana kadar öylesine masraf yapmazdı. Alıştılar buraya seviyorlar. Ama ben mutlu değilim. Artık destek olunacak bir durumum yok kendi halime bırakılmak istiyorum.Dul kaldı kızımız dan ziyade kızımız boşandı tek kaldı bunalmasın gibi geldi bana. Boşandın yalnız kalma bunalma diye.
Devlette çalışmıyorum ki.. ÖZelde çalışıyorum. iş bulmam gerek belki istanbul olsa gelmek istemezler o kdar ama bende orada yapabilirmiyim bilmiyorum.. Onlarda burayı sevdi.. Gitmekte istemiyorlar cokgelemeyecekkleri bir yere tayin istesen?
Seviyorlarda burayı.. BElki onlarda kendini çevrelerinden uzakta iyi hissediyorlardır. Bilmiyorum... Nasıl diyecegim bilmiyorum.. Bir işler çeviriyormuş algısı yaratmak istemiyorum yada nankör gibi görünmek direk onları istemiyomus gibi durmak üzmek istemiyorum..Anlat onlara. Söyle giderler. Neden gitmesnler? İnsanların amacı sana yardım etmek, psikolojik destek vermek
Seviyorlarda burayı.. BElki onlarda kendini çevrelerinden uzakta iyi hissediyorlardır. Bilmiyorum... Nasıl diyecegim bilmiyorum.. Bir işler çeviriyormuş algısı yaratmak istemiyorum yada nankör gibi görünmek direk onları istemiyomus gibi durmak üzmek istemiyorum..
Yani evet işte. Destek en başlarda olur.. Şuan herşey yolunda.. Kendi başımın çaresine bakabilirim ama gitmiyorlar.madem bırlıkte olacaktınız neden eski şehrinizde kalmadınız
güzelce konusun aynen bize bu anlattıgınız gbi.
Oturup konuşsan ? Anlayacaklarını düşünmüyorsan böyle devamDevlette çalışmıyorum ki.. ÖZelde çalışıyorum. iş bulmam gerek belki istanbul olsa gelmek istemezler o kdar ama bende orada yapabilirmiyim bilmiyorum.. Onlarda burayı sevdi.. Gitmekte istemiyorlar cok
işiniz zorYani evet işte. Destek en başlarda olur.. Şuan herşey yolunda.. Kendi başımın çaresine bakabilirim ama gitmiyorlar.
Bu sefer konuşucam dedim karar verdim yanlış anlaşılmaktan korkup erteledim erteledim bi uyun vakit bulamadım. O sırada da almışlar bile biletleri. Annem yanıma gelip şu tarihte gideceğiz şu tarihte döneceğiz diyince , anne niye öyle erken geliyosunuz artık kalın orda biraz dedim ..amaaan napcaz orda sıkılıyoruz bizde geliriz 10 gün az değil dedi.. !10 gün bile zor durabilir annem bileti erkene bile çektirebilir yani ordayken ..yapmadı değil..
Madem orayi sevmisler sizede buradan ev tutalim desen belki care olur. Ayni evde olmaktansa altli ustlu yada karsilikli dairelerde kalmak daha iyi. Hem siz biraz nefes alirsiniz hemde onlarin ici rahat eder.Devlette çalışmıyorum ki.. ÖZelde çalışıyorum. iş bulmam gerek belki istanbul olsa gelmek istemezler o kdar ama bende orada yapabilirmiyim bilmiyorum.. Onlarda burayı sevdi.. Gitmekte istemiyorlar cok
Güzel yer aynen deniz şehri. Memleket doğuda...Bağlık bahçelik değil.. 2 odalı ev zaten sığamıyoruz onlar gelince ben yerde yatıyorum. Tek tük eşyam var..Hiçde çevreleri yok. Hiç tanıdıkları yok. Aşağı inip yürüyüş yapmak bi yapabildikleri .oda hoşlarına gidiyor... Hep gidiş dönüş bilet alıyorlar..Küçük bir yer mi , deniz kenarı ya da bağlık bahçelik? Güzel bir yerse sevmişlerdir belki gerçekten.
Ben olsam gelmeyin , az gelin diyemezdim üzülürler.
Güzel yer aynen deniz şehri. Memleket doğuda...Bağlık bahçelik değil.. 2 odalı ev zaten sığamıyoruz onlar gelince ben yerde yatıyorum. Tek tük eşyam var..Hiçde çevreleri yok. Hiç tanıdıkları yok. Aşağı inip yürüyüş yapmak bi yapabildikleri .oda hoşlarına gidiyor... Hep gidiş dönüş bilet alıyorlar..
Diyemiyorum bende aynenama anlayın beni..Belli bi yaştayım. Ailemsiz tek başıma yaşamayı tattım. Ve beni buraya getirmelerinin sebebide hayat kurayım düzen kurayımdı.. Ben istedim hatta. En başta bana destek olun ben buradan gideyim bir hayat kurayım anne ben sizinle yaşayamam dedim .Sağolsunlar ellerinden geli yaptılar beni anlayışla karşıladılar. Hİçkimsenin olamayacagı kadar destek oldular. Şimdi nasıl derim gelmeyin diye....Keşke yurtdışına taşınabilsem
KArdeşim var oda başka bir şehirde ünide okuyor. Ama o erkek oda özgürlüğüne aşırı düşkün :) bide açık sözlü. GElmeyin istemiyorum ben sizden kaçtım iyiyim ben burda diyor deli.. Memlekete de cok sık gitmiyor. Ailem emekli kardeşimde böyle olunca bi tek ben varım kafalarına takıcak.. Bide çalışmıyolar hep evdeler ya.. Evde cok küçük burdaki.. Akşam işten gelince şöylee ayağımı uzatıp kahvemi alıp sigaramı yakıp oturamıyorumda..Bensiz biyere gitmek istemiyorlar hiç ..Ben kardeşim gibi gamsızda değilim kıramıyorum:)Ailenin tek çocuğu musunuz? Anne babanizin sizden baska sorumluluğu yok anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?