Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tesekkurler nevosum Sen.nasilsin ? Sagligin nasil ? Hazirliklar nasil gidiyor
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan

Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan

Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum

Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
Çok şanslısın Nur'cum kıymetini bilBen 3-5 ayda bir gidebiliyorum Keşke bende yakın olabilsemSağol canım

oy nerden kullanacağız acaba . bulamadım da :):):)

Oylama başlamadı ama yarışmaya katılabilirsiniz yöresel yemekle

:) çok isterim ama hep izlemedeyım yemek yarışmalarını.
tam katılayım dıyorum heyecanlanıyorum vazgeçiyorum. :):) başka bir yarışmaya inşallah. tüm tariflere bayıldım herkese başarılar şimdiden :)

Hediyelerim geldi Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..

Güle güle kullanılan canım, cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…