Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifBuram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler
Yok Nevoşum ben almayayım Bamyayı hayatta yemem, analı kızlıyı da hiç yemedim:) İlk içli köfte tadımım hüsranla sonuçlandı, o zamandan beri hiç yemedim
Yok Nevoşum ben almayayım Bamyayı hayatta yemem, analı kızlıyı da hiç yemedim:) İlk içli köfte tadımım hüsranla sonuçlandı, o zamandan beri hiç yemedim
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :) Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :) Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)