Afiyet olsun LüleMMM:)hadi ben kaçtım yemek zamanııııı
HoşgeldinNNNnnnn:))) Saat çok geç olmadan hazırla yemekleri:))) Cumbur lOppPPPppp yapın afiyetle:))Görüşürüz rapuşum ben de eşimi bekliyom...Yemek hazırlıcam
İlerleyen günler de süper süprizler bizi bekliyor gibi görünüyor:))İyi olmuş valla bu şurda yerimi alayım
Kahvemi içtikten sonra konuyu gördüğümden ötürübugün bi tırt olmaz benden
Ama en yakın zaman da çay kahve muhabbet dibine dibine vuruz valla
Seve seve :)
O halde Hoşgeldin Kahveli,Çaylı sohbetlere:))Seve seve :)
Hosbulduk canimmm sen beylikduzunun neresindesinO halde Hoşgeldin Kahveli,Çaylı sohbetlere:))
Çok yakında İnşAllahAfiyet ile içtim:))) O kupanı görme şerefine nail olabileceğiz gibi:)))
Esenyurt kısmındayım ama metrobüse yakın olan bölüm,1 dakika yürüme mesafesin de.... Cumhuriyet mahallesi olarak geçiyorHosbulduk canimmm sen beylikduzunun neresindesin
İnşallah:))) O kupa varya o kupaaa:))) Senin çaylarını bu kadar zevkli kılann:))Çok yakında İnşAllah
Sıradan herkes için;ama benim için anlamı önemli görsen teeh bu muymuş dersinİnşallah:))) O kupa varya o kupaaa:))) Senin çaylarını bu kadar zevkli kılann:))
Şarj doldu mu sonunda:)) Hayırlı akşamlar:))Hayırlı akşamlar
Zati o kupanın en önemli özelliği senin o kupadan içiyor olman ve onun için sıradan değil:))Sıradan herkes için;ama benim için anlamı önemli görsen teeh bu muymuş dersin
Şarj doldu mu sonunda:)) Hayırlı akşamlar:))
Kızların çoğunun haberi yok.. Birçok kişiyide etiketlemedim ki gören olur ise isteyen gelsin diye:)) Malum bildirim çok geliyor:)) Şimdilik bu şarj idare eder:)) Afiyet olsun...Biraz olmuş 39 daha , biraz da bi şeyler atıştırdım geldim, e @avucdolusudua yoook
HoşgeldiNNNNN:))))Geldiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?