- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
çekilin yoldan nerde bu çıkışgelmek için sabırsızlanıyor demek
bebekleer çok tatlı ve çok güzel kokuyorlar:)Doğsa da koklasak şöyle mis gibi boynunu , yanaklarını
acaba doğduktan sonra neler yaspar bu tekmelemelerden sonra:)azıcık tırstım şuan ama
bu tekmelerden sonra kafa göz dalmaz ama daha beterini yapcakacaba doğduktan sonra neler yaspar bu tekmelemelerden sonra:)
uyku zaten 8 aydır unuttuğum bişey şimdiden alıştım uykusuz gecelerebu tekmelerden sonra kafa göz dalmaz ama daha beterini yapcakağlamalar uyutmamalar yeğenim az çektirmiyo bize :) ama çok seviyorum içime sokasım geliyo ya ne güzel bişey şu bebekler
Kıyamam kucağına alıp koklayınca değer inşallah.uyku zaten 8 aydır unuttuğum bişey şimdiden alıştım uykusuz gecelere
Amin bitanem inşallah. Allah kolay doğumla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsindeğer bitanem değer RABBİM her isteyene nasip etsin
sana da ikram edyim o zaman hemencecik :) bol köpüklü hamiş kahvesisaol bitNEM BENİM RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL KAHVELER ATIYON CANIM ÇOK ÇEKİYOR EVE GİTTİĞİM GİBİ KOÇİŞTEN KAHVE İSTİYOM:)
SENİ YERİM BİTANEM BENİM ÇOK SAOL IMMM ÇOK LEZİZ:)sana da ikram edyim o zaman hemencecik :) bol köpüklü hamiş kahvesi
afiyet olsun canımSENİ YERİM BİTANEM BENİM ÇOK SAOL IMMM ÇOK LEZİZ:)
türk kahvesi iyidirBen de soğuk kahve mi yapsam :)
Ya da eşim gelsin öyle yapayım.
türk kahvesi iyidir
BEN HAMİŞLİĞİMİN 2 AYINDAN SONRA NESCAFEDEN NEFRET ETTİM ŞİMDİ DE 2 HAFTADIR TÜRK KAHVESİ İÇİYOM ÖNCELERİDE ÇOK SEVERDİM ŞİMDİ DE ÇOK SEVİYOM TÜRK KAHVESİ BİR BAŞKA AMATürk kahvesi ben içemiyorum canım.
Sadece Nescafe ve aromalı kahveleri içebiliyorum.
BEN HAMİŞLİĞİMİN 2 AYINDAN SONRA NESCAFEDEN NEFRET ETTİM ŞİMDİ DE 2 HAFTADIR TÜRK KAHVESİ İÇİYOM ÖNCELERİDE ÇOK SEVERDİM ŞİMDİ DE ÇOK SEVİYOM TÜRK KAHVESİ BİR BAŞKA AMAshebetsys BİLİR BENİM AYRI BİR KAHVE TADIM DAHA VAR MENENGİÇ
TAKVİM KOYMUŞSUN HAMİŞ SANDIM SENİ KUZUM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİŞ OLURSUNDA BU TAKVİMİN GÜNLERİNİ BENİM GİBİ SAYARSINHamileliğin darısı başıma. Her şeyden tiksinmeye razıyım :)
Menengiç de bir Türk kahvesi çeşidi sanırım değil mi? Bana göre değil yani :)
MENENGİÇ ÇOK FARKLI BİR TAT KAHVE KİMSE KOLAY KOLAY İYİ YAPAMAZ KUZUMHamileliğin darısı başıma. Her şeyden tiksinmeye razıyım :)
Menengiç de bir Türk kahvesi çeşidi sanırım değil mi? Bana göre değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?