- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.432
- 798
TAKVİM KOYMUŞSUN HAMİŞ SANDIM SENİ KUZUM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİŞ OLURSUNDA BU TAKVİMİN GÜNLERİNİ BENİM GİBİ SAYARSIN
MENENGİÇ ÇOK FARKLI BİR TAT KAHVE KİMSE KOLAY KOLAY İYİ YAPAMAZ KUZUM
İNŞALLAH TUTAR BİTANEM SENİN BEBİŞİNDE SANA ANNESİNİ SIKI SIKITUTUNUR İNŞALLAHAmin inşallah canım.
Henüz adetime 5 6 gün kadar var.
Totem yapayım belki tutar dedim takvimi.
Hakkımda hayırlısı inşallah çok bekletmez beni.
Hiç içmediğim için yorum yapmayayım o zaman :)
İNŞALLAH TUTAR BİTANEM SENİN BEBİŞİNDE SANA ANNESİNİ SIKI SIKITUTUNUR İNŞALLAH
RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH KAÇ YILLIK EVLİSİNİZ CANIMİnşallah canım ağzın bal yesin.
Eşim de ben de çok istiyoruz.
RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH KAÇ YILLIK EVLİSİNİZ CANIM
İNŞALLAH KUZUM BENİM AMA STRES YAPMA RABBİMİN İZNİYLE OLUR ELBETAmin canımcım.
8 senelik evliyiz.
Evlenmeden önce ilk 2 sene bebek istemiyoruz diye konuşmuştuk.
Daha sonra ilk senenin sonunda ben üniversiteyi kazandım ve 2015 şubat ayına kadar okulum devam etti.
Tabi bu süreçte ilgilenemeyeceğimiz için bebek düşünmedik yine.
Mezun olunca korunmayı da bıraktık. Ama çok üzerine de düşmedik.
Bu mart ayında başladık doktor kontrolü ile çalışmalara. Ramazan ayı ve geçen ay boş geçti.
Bu ay çalışmalarda 4. ayımız şimdi.
İnşallah tutar.
İNŞALLAH KUZUM BENİM AMA STRES YAPMA RABBİMİN İZNİYLE OLUR ELBET
Varım da uykusuz ve harap bir şekilde yazamıyordum bileDiğer arkadaşlar nerde ki acaba , meselâshebetsys diye tatlı mı tatlı bir bayan vardı o yok , sessizsokak hanfendi yok , Omur kagan yok , @avucdolusudua da yok
Geldim geldim
Ooo müthiş sizin kahve sunumlarınıza da hayranAkşam ve sabah kahvelerim
(topik sahibi bayan duble çift foto yükledimtorpil isterim bak şşşşşşşş aramızda kalsın kimsecikler duymasın - akşam senin elinden içmek isterim kahvemi bak hihihiiiii - )
Eki Görüntüle 1869059 Eki Görüntüle 1869060
Belki işleri vardır
Hoşbulduummmhoş geldinnnnnn:)
bu sıcaklar bi<leri çok mayıştırıyor geceleri uyuyamıyoz gündüzleride fırsat bulamıyoz:)Hoşbulduummm
Yok geceleri müthiş uyurum da dün bi engel çıktı uyuyamadımbu sıcaklar bi<leri çok mayıştırıyor geceleri uyuyamıyoz gündüzleride fırsat bulamıyoz:)
banada gönder o müthiş uyku hallarini:)Yok geceleri müthiş uyurum da dün bi engel çıktı uyuyamadım
Çocuk doğunca İnşAllah öyle bir yorulacaksın ki bulduğun yerde uyuyup kalacan tecrübe konuşuyorbanada gönder o müthiş uyku hallarini:)
Çocuk doğunca İnşAllah öyle bir yorulacaksın ki bulduğun yerde uyuyup kalacan tecrübe konuşuyor
Not:ama uyutmayacak
Eee annelik dünyanın en zor mesleği ama en tatlısımağdurluk bu olsa gerek o zamn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?