- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
geldiler ama çaktırmıyorlar hannazım dur bi gıdıklıyalım şunları çok ayıp saklanıyorlarAhan da Şüko geldi , hoşgeldin bacııııımOmur kagan
güzellik uykusuna mı yattın seni senikuzum öğlen uykusundaydım:)
Çok hamdolsun , yuvarlanıp gidiyorum kuzum
bitanem vallah gece bebiş tekmelemekten uyuyamıyom iş yerinde zaman kısıtlı olunca o uyku çok güzel oluyor uyuyuveriyom:güzellik uykusuna mı yattın seni seni
oyy kıyamam sana benbitanem vallah gece bebiş tekmelemekten uyuyamıyom iş yerinde zaman kısıtlı olunca o uyku çok güzel oluyor uyuyuveriyom:
Tek derdim şu havanın sıcaklığı.
Şuan odam 34 dereceye gidiyor.
Dışarıyı hiç söylemeyim
bitanem vallah gece bebiş tekmelemekten uyuyamıyom iş yerinde zaman kısıtlı olunca o uyku çok güzel oluyor uyuyuveriyom:
minik minik oyşşE tekmelicek tabi annesi , yerim ben onun ayaklarını
Evet çok sıcak , Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin
bitanem vallah gece bebiş tekmelemekten uyuyamıyom iş yerinde zaman kısıtlı olunca o uyku çok güzel oluyor uyuyuveriyom:
minik minik oyşş
İnşallah bir gün ben de yaşarım aynı duyguları.
Sağlıkla kucağına al inşallah
oyyy o kokuları yok muuu misss missDoğsa da koklasak şöyle mis gibi boynunu , yanaklarını
aynen kuzum vallah şimdidedn uyutmuyor:)oyy kıyamam sana benbebeiş annesini uyutmuyor mu yoksa yaramazlık mı yapıyor şimdiden
:) hayırlısıyla kucağına al da en azında bu sıckta karnında daha zor oluyorduraynen kuzum vallah şimdidedn uyutmuyor:)
İnşallah canım , hayırlısıyla bir gün sizin de olur inşallah
gelmek için sabırsızlanıyor demekE tekmelicek tabi annesi , yerim ben onun ayaklarını
minicik ama tekmeleri çok şiddetliminik minik oyşş
azıcık tırstım şuan amaminicik ama tekmeleri çok şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?