Seni kaçak senii:)) Nasıl gördün bilmiyorum ama iyi ki geldinnn EnfesiMM:)))Ben de iyiyim canımm tatil moduna giremedim :) görmemiştim bi deyeni gördümmm :)
Haahaha ısırmıyoruzancak göbek açıp yatar altına
Hahaha sağol kuzuhee o şekil dur maşallah diyim nazar değmesin çok çok güzel
Öperim Can Dostun o ağzını burnunu... Kahveci.. Telveleri de yermişş:)) Asıl tiryaki kendisi gibi görünüyor :) Zarar olmaz telveden:)Teşekkür ederimm :) onunla her şey çok daha keyifli bir de telveleri yemese ...
Haha onun yerine ben şımarıyorum şuan bu güzel kelimelereÖperim Can Dostun o ağzını burnunu... Kahveci.. Telveleri de yermişş:)) Asıl tiryaki kendisi gibi görünüyor :) Zarar olmaz telveden:)
Canlar ben uyumaya gidiyorum hepiniz opuyorum iyi gecelerHaha onun yerine ben şımarıyorum şuan bu güzel kelimelere
İyi gecelerCanlar ben uyumaya gidiyorum hepiniz opuyorum iyi geceler
Seni de öperimm:))Haha onun yerine ben şımarıyorum şuan bu güzel kelimelere
Hahaha öp beni de :) Benim kızım golden labrador kırması bir tatlış, adı Karam :)) üşenmeden kendime bu sıcakta bir şeyler hazırlarsam eğer bu sayfayı rehinlerim sorun yokSeni de öperimm:))Can Dostunun adı ne.. Dişi mi erkek mi.. Bu kahve keyflerini fırsat oldukça görmek isterim... Farklı ve duygulu oldu:)
Cenneti Deryam paylaşımın için çok teşekkür ederim... Bu ara çok sisteme giremiyorsun biliyorum.. Zaman ayırıp sohbete neşe kattın çok iyi oldu:)) Huzurlu düşlerr:)Canlar ben uyumaya gidiyorum hepiniz opuyorum iyi geceler
Duymak istediğimden fazlası ve harika ... Demekki süpriz dolu ve Can Dostumuz Karam ile keyfi sefalarımız katlanacak... Benim yerime burnundan bir ara kocaman öp lütfen:) Ve o güzel bakışlı gözlerindenHahaha öp beni de :) Benim kızım golden labrador kırması bir tatlış, adı Karam :)) üşenmeden kendime bu sıcakta bir şeyler hazırlarsam eğer bu sayfayı rehinlerim sorun yok
Dibimde uyumakta kendisi ve öpmüş bulunuyorum ^^ o zaman burada bol bol sohbetlerim olacak herkesle oh ne güzel bende şu koca çenemi nerelerde kullansam diyordum .Duymak istediğimden fazlası ve harika ... Demekki süpriz dolu ve Can Dostumuz Karam ile keyfi sefalarımız katlanacak... Benim yerime burnundan bir ara kocaman öp lütfen:) Ve o güzel bakışlı gözlerinden
Teşekkür ederimmm:) Karam huzurlu ,keyifli uyusun güzellik.... Gelmen çok iyi olacak demek ki... Buranın alevlenmesi için bol sohbeti tetikleyen kızlara ihtiyaç var:)Dibimde uyumakta kendisi ve öpmüş bulunuyorum ^^ o zaman burada bol bol sohbetlerim olacak herkesle oh ne güzel bende şu koca çenemi nerelerde kullansam diyordum .
İyi olur içerim Valla
Ooo bu benim favorim işte afiyetler olsun bide hayalim umarım birgün bende içebiliim boğaza karşı...
iyiyim neşelim geç oldu accık ama yeni gördümsen nasılsın bakiiim diyet ne durumda
Günaydın süvarilerin efendisiGünaydın canlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?