Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Seni de öperimm:)) Can Dostunun adı ne.. Dişi mi erkek mi.. Bu kahve keyflerini fırsat oldukça görmek isterim... Farklı ve duygulu oldu:)
Hahaha öp beni de :) Benim kızım golden labrador kırması bir tatlış, adı Karam :)) üşenmeden kendime bu sıcakta bir şeyler hazırlarsam eğer bu sayfayı rehinlerim sorun yok

Canlar ben uyumaya gidiyorum hepiniz opuyorum iyi geceler
Cenneti Deryam paylaşımın için çok teşekkür ederim... Bu ara çok sisteme giremiyorsun biliyorum.. Zaman ayırıp sohbete neşe kattın çok iyi oldu:)) Huzurlu düşlerr:)

Hahaha öp beni de :) Benim kızım golden labrador kırması bir tatlış, adı Karam :)) üşenmeden kendime bu sıcakta bir şeyler hazırlarsam eğer bu sayfayı rehinlerim sorun yok
Duymak istediğimden fazlası ve harika ... Demekki süpriz dolu ve Can Dostumuz Karam ile keyfi sefalarımız katlanacak... Benim yerime burnundan bir ara kocaman öp lütfen:) Ve o güzel bakışlı gözlerinden

Duymak istediğimden fazlası ve harika ... Demekki süpriz dolu ve Can Dostumuz Karam ile keyfi sefalarımız katlanacak... Benim yerime burnundan bir ara kocaman öp lütfen:) Ve o güzel bakışlı gözlerinden
Dibimde uyumakta kendisi ve öpmüş bulunuyorum ^^ o zaman burada bol bol sohbetlerim olacak herkesle oh ne güzel bende şu koca çenemi nerelerde kullansam diyordum .

Dibimde uyumakta kendisi ve öpmüş bulunuyorum ^^ o zaman burada bol bol sohbetlerim olacak herkesle oh ne güzel bende şu koca çenemi nerelerde kullansam diyordum .
Teşekkür ederimmm:) Karam huzurlu ,keyifli uyusun güzellik.... Gelmen çok iyi olacak demek ki... Buranın alevlenmesi için bol sohbeti tetikleyen kızlara ihtiyaç var:)

iyiyim neşelim geç oldu accık ama yeni gördüm sen nasılsın bakiiim diyet ne durumda

Geç olsun güç olmasın rapuşum :-* ben de iyiyim. Diyet bitti şimdi koruma programına geçtim. Toplamda 26 kg verdim içimden bir ben daha çıktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…