- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Oyy kuşum benim üzülme olur İnşAllah bir arkadaşım vardı tam 8 sene olmuş bebeği hemde aktar tedavisiyle..Mucizenin nereden geleceği belli olmazHaziranda 8 yıl doldu
Oyy kuşum benim üzülme olur İnşAllah bir arkadaşım vardı tam 8 sene olmuş bebeği hemde aktar tedavisiyle..Mucizenin nereden geleceği belli olmaz
İnşAllah olacak ben inanıyorumTabi 8 senedir bebek istemiyoruz o ayrı da.
Bu kadar ertelediğim için çok pişmanım.
Keşke daha erken bir zamanda üzerine düşüp tedavi olsaydım
İnşAllah olacak ben inanıyorum
İnan ve sabret lütfenBen hiç inanamıyorum ama inşallah
Üzülme kıyamam yaa
Üzülme kıyamam yaa(
Anlıyorum anlıyorum ahh ahh çok içim yandıElde değil canım ya hüsrana uğramaktan yoruldum
Anlıyorum anlıyorum ahh ahh çok içim yandı
Hiç şişer mi lütfen olunca anlat biz burada bunun için varız dertleşmek için..Ama anlıyorum söz konusu evlat konusu oldu mu hçbir teselli fayda vermezKusura bakma kafanı şişirdim canım
Hiç şişer mi lütfen olunca anlat biz burada bunun için varız dertleşmek için..Ama anlıyorum söz konusu evlat konusu oldu mu hçbir teselli fayda vermez
Bilemezdin bilseydin iste miydin hiçTeşekkür ederim canım.
Evet haklısın insan diyecek bir şey bulamıyor. Dese de faydası olmuyor.
Bendeki üzüntüden çok pişmanlık. Eşime haksızlık yapmış olduğumu düşünüyorum bu kadar erteleyerek.
Bilemezdin bilseydin iste miydin hiç
Anlıyorum işte insan başına gelcekleri bilemiyor ki bak böyle suçladıkça daha da kötü olur rahat bırak takılma İnşAllah büyük bir problemin yoksa olacakCanım ben evlendikten sonra üniversite okudum ve o yüzden erteledim.
Eşim ertelemeyelim annem de bakar halledilir dedikçe ben inada bindirip erteledim
Anlıyorum işte insan başına gelcekleri bilemiyor ki bak böyle suçladıkça daha da kötü olur rahat bırak takılma İnşAllah büyük bir problemin yoksa olacak
İnşAllahCuma günü doktor randevum var. Smear sonucum da hala çıkmamış.
İnşallah olur.
Boş bırakmaya gelmiyor:)) Tüm kızlara idi:))Bu laf kimeydi
Bende geldim ama bakalım kimler var kimler...Kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?