Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Cuma günü doktor randevum var. Smear sonucum da hala çıkmamış.
İnşallah olur.
Bebek konusun da önce sen inanmalısın, bunu biliyorsun...
Ve birşeyi çok istemek değilde gerçi kişi içinde yaşar fırtınalarını ama hayırlısı ise olacaktır deyip gerisini Yaradana bırakmak daha iyi yol gibi geliyor ....
Önce sen önemlisin... Geçmişi,suçluluk duyguları gibi hisleri içinden bir an önce atmakda fayda var ve geriyi düşünmemek de... Yaşanmış dünde kalmışlıktır ve tekrarı yoktur vede pişmanlığa da gerek yoktur.. Hazır değildin yada kendine göre doğru olan o zaman ki yaptığın idi.. ve muhtemelen doğruydu.. Yoksa kaza ile de çok bebek sahibi olan var:)
sessiz sokağında dediği gibi çok takılırsan olmaz.. Önce sükunet yarat kendine ve içini ,kalbini,ruhunu kendince arındır lütfen... Huzuru hisset... Beklenmedik anda bebeğin sana gelecektir...

Insallah canim. Inan ben de kafaya takmamaya, hic takip etmemeye calisiyorum. Ama adet zamani gelince yine yuzume carpmis oluyor. Rabbim dogru zamanda verir insallah.

Denize girmiyor musun
Denize arada giriyorum... Bazı güzel kıyılar var bildiğim de arada tembellik yapıyorum.. Dinlence evinde yarı olimpik havuz var orası olunca sabah ve akşam yüzüyorum.... Hem serinlikoluyor hemde tempolu yüzüş olunca rahatlatıyor... Girdiğimde en az 40 dk. yüzüyorum..

Sıhhat olsun canım , ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…