ŞoniMMMMMMM:))) HoşgeldiNNNNHerkese merhaba '-
Bebek konusun da önce sen inanmalısın, bunu biliyorsun...Cuma günü doktor randevum var. Smear sonucum da hala çıkmamış.
İnşallah olur.
Hoşbuldumm ponçiğimmŞoniMMMMMMM:))) HoşgeldiNNNN
Ula herkes yemekde mi ne... Hıhh.. Bende akşam kahve mi içim...:)
Hoşbuldumm kii *--* Bizde mi kahve istesek acabaHoş geldiiiiin
Hoşbuldumm kii *--* Bizde mi kahve istesek acaba
Yok ateşe gerek yok BaşSultan:))) Şonim nasıl burdun burayııı:))) Yazışmalarda ne resimler paylaştık:))
Akşam kahvemi içtim:)) Sende yapar isen ve ister isen fincan resimlerini bekleriz:)) Gözlerimiz bayram etsin :))Hoşbuldumm kii *--* Bizde mi kahve istesek acaba
Uyku sorunu olursa ,ayran içiyorsun seni gece mışıll mışıll ne güzel uyutur:)) Ben başımı yastıkla birleştirince uyuyorum:))Ben ayran yaptım amaşimdi kahve içersem gece uyuyamam ki
Uyku sorunu olursa ,ayran içiyorsun seni gece mışıll mışıll ne güzel uyutur:)) Ben başımı yastıkla birleştirince uyuyorum:))
İçmem mi ... Açık hava da .. Burada ne sıcak nede soğuk.. Güzel bir yaz akşamı var:) Bu günleri doya doya yaşayalım sonra yine içerlere kapanacağız:))İçtin mi kahveni
Papatya hemde sakinleştirir derler... İki sağlıklı içecek:))Papatya çayı 1 ayran 2 , ikisi de uykuya birebir iyi geliyo
İçmem mi ... Açık hava da .. Burada ne sıcak nede soğuk.. Güzel bir yaz akşamı var:) Bu günleri doya doya yaşayalım sonra yine içerlere kapanacağız:))
İçmem mi ... Açık hava da .. Burada ne sıcak nede soğuk.. Güzel bir yaz akşamı var:) Bu günleri doya doya yaşayalım sonra yine içerlere kapanacağız:))
Bebek konusun da önce sen inanmalısın, bunu biliyorsun...
Ve birşeyi çok istemek değilde gerçi kişi içinde yaşar fırtınalarını ama hayırlısı ise olacaktır deyip gerisini Yaradana bırakmak daha iyi yol gibi geliyor ....
Önce sen önemlisin... Geçmişi,suçluluk duyguları gibi hisleri içinden bir an önce atmakda fayda var ve geriyi düşünmemek de... Yaşanmış dünde kalmışlıktır ve tekrarı yoktur vede pişmanlığa da gerek yoktur.. Hazır değildin yada kendine göre doğru olan o zaman ki yaptığın idi.. ve muhtemelen doğruydu.. Yoksa kaza ile de çok bebek sahibi olan var:)
sessiz sokağında dediği gibi çok takılırsan olmaz.. Önce sükunet yarat kendine ve içini ,kalbini,ruhunu kendince arındır lütfen... Huzuru hisset... Beklenmedik anda bebeğin sana gelecektir...
Denize arada giriyorum... Bazı güzel kıyılar var bildiğim de arada tembellik yapıyorum.. Dinlence evinde yarı olimpik havuz var orası olunca sabah ve akşam yüzüyorum.... Hem serinlikoluyor hemde tempolu yüzüş olunca rahatlatıyor... Girdiğimde en az 40 dk. yüzüyorum..Denize girmiyor musun
Denize arada giriyorum... Bazı güzel kıyılar var bildiğim de arada tembellik yapıyorum.. Dinlence evinde yarı olimpik havuz var orası olunca sabah ve akşam yüzüyorum.... Hem serinlikoluyor hemde tempolu yüzüş olunca rahatlatıyor... Girdiğimde en az 40 dk. yüzüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?