- 25 Kasım 2015
- 112
- 45
- 13
- 38
Sende HoşgeldiNNN.... Anne ile içilen kahveni tadı tarif edilemez... Afiyet olsun sizlere:))Kahve kokularım bukadar güzel olabilirdi Annemmm gelmiş hoşgelmiş
Teşekkür ederimm... Suyun her halini seviyorummm... Ve çok güzel bir duygu... Birgün kısmet olur ise senin yüzücüler hazır kıta:)) Güzel kıyılarda saatlerce yüzeceksin:)) Kumdan da faydalanmak gerek tabii:))Sıhhat olsun canım , ne kadar güzel
Teşekkr ederim gurbetteysen hele ne başka o kahve :)Sende HoşgeldiNNN.... Anne ile içilen kahveni tadı tarif edilemez... Afiyet olsun sizlere:))
Wimdi gordum mesaji afiyet bal weker olsun Ahterime diyetde diye nisbetmi yatdin wimdi sen
Kizzzz ne nispetiiiiiWimdi gordum mesaji afiyet bal weker olsun Ahterime diyetde diye nisbetmi yatdin wimdi sen
Merhaba canim nasilsin?Hoşbuldumm kii *--* Bizde mi kahve istesek acaba
Pardon yanliw anladim ben sonra okudum zati salata yemiwsin afiyet olsun canimsin)Kizzzz ne nispetiiiii
Bende diyetteyimmmm kendi kendimi sikayet ettim :)
Cok yoruldum ya
Ablacim nasilsin :)Salata yiyeceklerin en güzellerinden biri... Hemde çeşit çeşit yapılabiliyor artık ... Öğün niyetinede yeniliyor... Miss bol vitamin:)) Afiyet olsun Beşiktaş Aşkısı:)
Ablacim nasilsin :)Salata yiyeceklerin en güzellerinden biri... Hemde çeşit çeşit yapılabiliyor artık ... Öğün niyetinede yeniliyor... Miss bol vitamin:)) Afiyet olsun Beşiktaş Aşkısı:)
İyiyim Margam... Kahve güzeldir hoşdur da aç karnına da olmaz...:)Ablacim nasilsin :)
Valla candir salata suan aciktim
Bildigin karnimi kahve ile dolduruyorumm
Ve betsys bu sesi duyar ve de Hannaz Sultan Albümü gerçekleşirr:)))Siesta mıyapıyonuz nerdesiniz heeeeeeeey
Ve betsys bu sesi duyar ve de Hannaz Sultan Albümü gerçekleşirr:)))
Kızlar kayıplarda:)))Canım beniiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?