Yok ula.. Biraz profile gözüm kaydı:)) Bir iki yazdım çizdim:))Aha yine gittiler
He heee.. Bak bunda doğru dedin .. Çaya davet ettin.. İşte misafir böyle.. Hem yiyo içiyo hemde nankörlük ediyo:)))
Buradayım çay varsa hiç gider miyim benHıh geldi Başımız:).. Böylesi bir arada olmayalı o kadar zaman oldu ki bekleyecek sabır kalmadı:))) Sokağım sokağım senide iyi yakaladım:))
Severler senin öyle mahsun bekleyişlerini:))
Yok ula.. Biraz profile gözüm kaydı:)) Bir iki yazdım çizdim:))
Çayda çıra yanıyoo güzelim amaan
Şimdi sıra sana gelmişti sövecektim ki baktım yazmışsın:)))))))))))))))Buradayım çay varsa hiç gider miyim ben
Kızla kavga vardı bizdeŞimdi sıra sana gelmişti sövecektim ki baktım yazmışsın:)))))))))))))))
Valla sessiz sokağımın ve kendi profilime sokağımın yazdığına:)) Senden tırsssmakda daha bakamıyorum :)) Parmaklarım sadece senin için çalışıyor:))))Ne yazdınne yazdın ne yazdın
Valla sessiz sokağımın ve kendi profilime sokağımın yazdığına:)) Senden tırsssmakda daha bakamıyorum :)) Parmaklarım sadece senin için çalışıyor:))))
Ömrüm ziyann oluppp gidiyorrr....... Bu şarkının mırıldanırım nakaratını... Aklıma gelmez yada kısa tutmam gerekirse de sade bu kısmı söyler geçerim...Ömür geçiyor yaşlanıyoruz
Bende hayat o kadar kısa kii üç günlük yalan dünya derimÖmrüm ziyann oluppp gidiyorrr....... Bu şarkının mırıldanırım nakaratını... Aklıma gelmez yada kısa tutmam gerekirse de sade bu kısmı söyler geçerim...
Uyutmak istiyorum uyumuyor o kavga ve beni yendi yatmadı ben de yemek yapacadım artık yapacam napıyımKim kimle ne olduu
Baştan sona yalan da.... Kız geyiğe geri dönelim en iyisi... Nerede kaldık.. Hımmm...Bende hayat o kadar kısa kii üç günlük yalan dünya derim
Ev ahalisi aç kalmasın:))) Hem bize yetiş hemde yemeğe:))Uyutmak istiyorum uyumuyor o kavga ve beni yendi yatmadı ben de yemek yapacadım artık yapacam napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?