Bak yardım çığlıklarına Çayımın Hası dayanamadı kendini yemeğe adadı:))) Zorlama arada oluyor özellikle telde iken:)))
O zaman neti biraz dinlenmeye bırakalım dinlensin kerata akşama kısmet olur ise yine beraberizz:))Yazıyorum çok geç gidiyor
Canim ablam agzina saglik)Leblebi koydum tasa gız annem
Leblebi koydum tasa gız annem
Doldurdum baaasa basa gız annem
Doldurdum basa basa gız annem
Kim sinirlendirdi canim ablamiNe sakini ben sakin değilim , 1 saattir sinirimden kuduruyorum
Warki bile soyledi ablam daha ne olsun)Daha ne yapayım çay var dedim mi dediiiim , çiğdem var çitleyelim mi dedim dediiiiim , daha ne diyem beeeeee
Ben de çok severim simiti , ama bizim burda gevrek derler kendisine
Günaydın günaydın :) Biliyorum burada yoksunuz hiçbiiniz ama ben yine erkenci geldim :) O kadar kısa sürede maraton koşucuları gibi hem yemek hem ev toplamak hem bulaşık nasıl yetiştirdim bilmiyorumBak yardım çığlıklarına Çayımın Hası dayanamadı kendini yemeğe adadı:))) Zorlama arada oluyor özellikle telde iken:)))
Afiyet olsun ben almıyimEki Görüntüle 1872598 Günaydın:) bugün de form cayı olsun :)
Afiyet olsun ben almıyim
İçemem ya sevmem de ondanNiye kiiiii?? Formunu korursun gıız:-*
İçemem ya sevmem de ondan
Hmm anladım alışmana sevindim :) Ben bitki çayı bile içememBende sevmezdim hiç. Ağzımı gözümü buruşturup içerdim de söz konusu zayıflamaksa gerisi teferruattır hesabı içe içe alıştım. Yani çay gibi yok tabiiiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?