- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Baştan sona yalan da.... Kız geyiğe geri dönelim en iyisi... Nerede kaldık.. Hımmm...
Sabah kahvaltıda aldığım simidi biraz kemirdim:))) Kiiii... Kahve yapıp içeyim.. Akşam kahvesi:)))
Ben daha böyle löp etlerini rica etsem:)))Burdayım , dananın kuyruğunu yüzüyorum az kaldı
Ben doydum yemeği unuttumEv ahalisi aç kalmasın:))) Hem bize yetiş hemde yemeğe:))
Oyy oyy benim de net yavaş yaYahu internetim yavaşladı kızlar
Sakin panik yok , kontrol bende çok ay imdaaaaaaat
Yarımın az küçüğü idi.. Yok kahve altı bu olsun diye çok aç değilim çünki:))Bi simitle doyuyor musun
Yani bana 5 tane ver doymam yahuYarımın az küçüğü idi.. Yok kahve altı bu olsun diye çok aç değilim çünki:))
Anlıyoruz seniii:))) Ah bu net ... Yetişemedi gitti sana:)))))))Yahu internetim yavaşladı kızlar
Sakin panik yok , kontrol bende çok ay imdaaaaaaat
Demekki şu an fena açsınn:))) Bakma bende iki lokma ile doymam aç gözlüyümdür de arada oluyor nedense:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Yani bana 5 tane ver doymam yahu
Yok şişim patlıyacam ben kaça yemek yapıyım yne buradayım İnşAllahDemekki şu an fena açsınn:))) Bakma bende iki lokma ile doymam aç gözlüyümdür de arada oluyor nedense:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Demekki şu an fena açsınn:))) Bakma bende iki lokma ile doymam aç gözlüyümdür de arada oluyor nedense:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ne iyi olurdu dimi:)) Dünde dışarda yedim çok lezzetli idi.. Etide çok severim.. Ay ben tüm yemekleri seviyorumm:)))
Henüz akşam yemeği yemedim:)) Az bir simit kemirdim:))Ne yedinizne yediniz
Bak yardım çığlıklarına Çayımın Hası dayanamadı kendini yemeğe adadı:))) Zorlama arada oluyor özellikle telde iken:)))Ay imdaaaaaaaat , çıldırcam şimdi
Henüz akşam yemeği yemedim:)) Az bir simit kemirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?