EVET ABLAM DAHA FAZLA KENDİMİ ZORLAMAM LAZIM BİR ARA ÇOK HEVESLENMİŞTİM AMAAdapte olamıyor musun
EVET ABLAM DAHA FAZLA KENDİMİ ZORLAMAM LAZIM BİR ARA ÇOK HEVESLENMİŞTİM AMA
toparlanacağım ablamOlsun sen yine de toparlan canım , ümidini yitirme
Hamd olsun canim ablam sen nasilsin?Selâm kızlar nasılsınııııııııız
Hamd olsun canim ablam sen nasilsin?
Cok wukurElhamdülillah canım benim iyiyiz çok şükür
WaWWWwwww.... Şen bir köşemiz olsun:))) Yoksa hiç bir konu küflenemez:))….(¯`v´¯)
….. •.¸.•´
…¸.•´
.. (
☻/
/▌♥♥
/\
sizlere yolluyorum bu kalbi burası şenlendi benim sohbet konum küflendi
Hoşgeldin.. Hayırlı akşamlar olsun:)Kızlarrrr bende geldimmm. Kimse yok mu yine
Totem takvimine ihtiyacın yoktu zati... Biraz dinlen.... Buraya tekrar takvim oluştuğunda, bebeğin bedenin de yaşama tutunan bir Ceni olacak:)Merhaba kızlar.
İyiyim sizler nasılsınız?
Bugün doktor kontrolüm var bebek tedavisi görüyorum biliyorsunuz.
3 eylülde de eşimin memleketine gidicez 2 haftalığına.
Tedavim ertelenecek gibi duruyor.
Hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Totem takvimim de kalktıshebetsys
Hoşbuldukk :) Teşekkür ederimm. Dur diğer kızları da çağıralımHoşgeldin.. Hayırlı akşamlar olsun:)
Yoğun olunan günlerde değil sakin zamanlarda ve keyfimizin olduğu günlerde resim paylaşımları güzel oluyor.. :) Ve o anın ne zaman gelirse içinden, her daim beklerim:)))Tamam atarim arada sirada ama soz vermiyim bu aralar cok yogunuz gidip geliyorum dogru durust cay keyfi yapamiyorum)
Gece Kuşum hayırlı akşamlar.... İstediğin de ne zaman olur ise seni görmek isterim.. Öpüyorum seni:)
As Baş Sultan.. Ne o dün keyfin yerinde imişş:))) Çevir çevirr... ohhh.. azcık da kıvır:)))Selâm kızlar nasılsınııııııııız
As... Bende diyecektim Kk da bir editör bilirim ben .. OdA Beşiktaş Aşkısı.... Öpüyorum seni Çağla Gözlüm... Herşey yakışırrrr:)Selamlar nasilsiniz kizlar
O halde biraz seni kendnle bırakalım.... Hayırlı cumalar ve iyi geceler vede o yoğun düşüncelerini dağıt ki yarına daha iyi olsun herşey.. Ve ve veeee seni unutmak mümkün mü:))Yoğun düşünceler içindeyim , hatırlamanıza sevindim
Şimdiden hayırlı Cumalar kızlar
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?