aynen ablam ben de derinlerdeyim eşimin de bakışları üzerimde sessiz kalmalıyımYoğun düşünceler içindeyim , hatırlamanıza sevindim
Şimdiden hayırlı Cumalar kızlar
İyi geceler
Ne iyi ettin... Burada ki köşemizi bilirler ama yine de her daim davet, davet de beklerler:))Hoşbuldukk :) Teşekkür ederimm. Dur diğer kızları da çağıralımHayat sarkisi aaynaa kızlarr gelin hadi. Çaya bekliyoruzzzz
Çok derinlere gitmeyin öyle:))))aynen ablam ben de derinlerdeyim eşimin de bakışları üzerimde sessiz kalmalıyım
Biz de davet ederizNe iyi ettin... Burada ki köşemizi bilirler ama yine de her daim davet, davet de beklerler:))
eşim hep der benim dediklerimden çıkma falcıya gitmeme gerek yok ne zaman sözünü dinlemesem elime yüzüme bulaşıyor ve hep ben üzülen oluyorum onun ısrar ettiği konularda daha inat etmeyeceğimÇok derinlere gitmeyin öyle:))))
Ne oldu ki ?eşim hep der benim dediklerimden çıkma falcıya gitmeme gerek yok ne zaman sözünü dinlemesem elime yüzüme bulaşıyor ve hep ben üzülen oluyorum onun ısrar ettiği konularda daha inat etmeyeceğim
yok canım ya başı da yok şuan kendi kendime konuşuyorum pişmanlık yaşamaktayımNe oldu ki ?Ben kaçırdım sanırım.
Niye pişman oldun ki ?yok canım ya başı da yok şuan kendi kendime konuşuyorum pişmanlık yaşamaktayım
Kimimizin iç güdüleri kuvvetlidir... Dinlemek dede fayda vardır ama olaylar ile karşılaşmadan da eğriyi doğruyu göremeyiz ki.. Deneyim oldukça daha dikkatli olabiliriz:)eşim hep der benim dediklerimden çıkma falcıya gitmeme gerek yok ne zaman sözünü dinlemesem elime yüzüme bulaşıyor ve hep ben üzülen oluyorum onun ısrar ettiği konularda daha inat etmeyeceğim
çok deneyimler yaşadım küçük yaştan beri insanın anne babasının ezikliği evlatlarına da yansıyor onları da ezdiriyor farkında olsa da olmasa da belki isteyerek belki istemeyerek ama ben geçmişi unutup yok ya diyorum eşim hep uyarıyor çocuk gibi beni sonra da haklı çıkıyor sonra sakin adam yine kızıyor bana ses tonu ster istemez artıyor onu sinirlendirmelerim son zamanda arttıKimimizin iç güdüleri kuvvetlidir... Dinlemek dede fayda vardır ama olaylar ile karşılaşmadan da eğriyi doğruyu göremeyiz ki.. Deneyim oldukça daha dikkatli olabiliriz:)
Wimdi gordum canim merhaba herkese kiz sen isminimi deyiwtin)Hoşbuldukk :) Teşekkür ederimm. Dur diğer kızları da çağıralımHayat sarkisi aaynaa kızlarr gelin hadi. Çaya bekliyoruzzzz
Tamam guzelim atarim gulum()Yoğun olunan günlerde değil sakin zamanlarda ve keyfimizin olduğu günlerde resim paylaşımları güzel oluyor.. :) Ve o anın ne zaman gelirse içinden, her daim beklerim:)))
Hayirli cumalar ablalarin en wirini)Yoğun düşünceler içindeyim , hatırlamanıza sevindim
Şimdiden hayırlı Cumalar kızlar
İyi geceler
Iyiki paylawmiwsin okudum cok guzel sozlerİnsan evet bedeni ete bürünmüş, başının üzerinde saçlar ağarmış, kirpiklerin altından gözyaşı dökülmüş , yaşlılık bacaklarını bükmüş...
İnsan evet ruhunu tam tanımamış sadece bedeninin acılarını hisseder olmuş bazen çok katılaşmış bazen yumuşamış ağlatmış çok ağlatmış ama gizli odalarda ağlamış...
İnsan evet elini uzatsa saçını okşayacak bir yavrunun silecek belki o an kederini bir tebessüm yetecek belki karşısındakine ama belki yapacak belki yapan o yavrunun karşısındaki olmayacak...
İnsan evet elbet yaşlanacak elbet bir bakacak ağarmış o simsiyah saçlar o sürmeli gözleri bir hazan kaplamış bulacak ve yüreğinde bilinmedik bir korku....
İnsan evet dört mevsim gibi ömrü olan insan geçmişi anlık gözünün önünden geçecek bakalım terazi sağı mı ağır getirecek yoksa solu mu?
İnsan evet ot gibi yerden biteceği gün huzura çıkacak ALLAH (C.C) 'in hesabı büyük olacak...
İnsan evet bölüştürdüğümüz bir ekmek belki bizi kurtaracak ya da attığımız bir tokat ayağımızı kaydıracak..
İnsan evet cennet ve cehennem iki mekanı olacak kimi cennetle müjdelenecek kimi cehennemi tadacak...
İnsan evet tövbe ve şükürleri olan bazen unutkandır bazen bir o kadar yakın YARADANA...
İnsan evet ağlayarak el açar ALLAH'A sonsuz merhamet sahibi olan ALLAH 'A ...
İnsan evet doğduğunda melek gibi olan günahlarla karalara bulanan kanatlarını kıran..
İnsan evet kibirlendikçe şeytanın ekmeğine yağ süren sonra kendini yerde bulan..
İnsan evet yirmi dört saati bazen kendine yetiremeyen bazen de boşa geçiren...
İnsan evet çok konuştukça kaybeden sustukça saf görülen...
İnsan evet tek korkusu cehennem ateşi
İnsan evet yürekten bağlılığı ALLAH'A..
İnsan evet dök secdede içini ALLAH'A..
İnsan evet kırma kalpleri bir kızgınlık uğruna..
MEVLA'NIN haber verdiklerinin günü şaşmayacak, affedilen de olacak affedilmeyen de...
İnsan evet elimizden geldiğince tövbeden kaçma şükürden bıkma..
Elbet ALLAH bilecek, görecek iyilikler boşa asla gitmeyecek dualar kurtuluş habercisi olacak...
......................aaynaaa............
Totem takvimine ihtiyacın yoktu zati... Biraz dinlen.... Buraya tekrar takvim oluştuğunda, bebeğin bedenin de yaşama tutunan bir Ceni olacak:)
X xDerinMavix sende gelll :)
teşekkür ederim canımIyiki paylawmiwsin okudum cok guzel sozler
GünaydıııııııınnBol kahveli, çaylı, keyifli günler olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?