Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Ayaklarının üzerinde dur dedi hep büyükler,
Bir ayak altı olduk ya ezmeyelim deyip hep ezdiler,
Sessizliklere neleri bağladık neleri kapatıp sakladık,
Kime yetimiz dediysek asıl o an hataların en büyüğünü yapıp hüznü katladık....

.....aaynaa...

Böyle bir Hayat arkadaşı olması ne güzel... Sevilmektir bu... Allah bu yolunuzda sizi korusun ve her daim mıtlu olun.. Herşeyin hayırlısı ile karşılaşın...

Böyle bir Hayat arkadaşı olması ne güzel... Sevilmektir bu... Allah bu yolunuzda sizi korusun ve her daim mıtlu olun.. Herşeyin hayırlısı ile karşılaşın...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
evet sevdiğini söylemeden seven bir eşim var sen çok safsın diyor bana daha mantıklı ol benim sözümü dinle bunu senin üzülmemen için diyorum der haklı bazılarımız ya büyümüyor ya da yaşadıklarından almıyor ders ben gibi ...çok üzülmeme rağmen biraz kendimi geri çekmeyi susmayı sakin olmayı öğrenemedim bazen dert anlatmak işe yaramıyor

Farkında olabilmek yolun yarısını aşmak demek derler.....
Sorunu zikretmekten ziyade çözüm yollarına odaklanmak hayatımızı daha kolay kılabiliyor . Ve ^Törpü^lenmek...Farkındalıkların ardından gelir..
Yaşayıp tecrübe ederek öğrenmemiz gerekenleri alabilir isek üzerimize,Yolun başından ortasına da gelebilmişsek bundan sonraki rota durmak değil de ilerlemekse yavaş da olur hızlı da...
Önemli olan o yolu geçmek değil de, geçerken etrafımıza da bakıp düzgünce varolanları algılayabilmek ki bir daha aynı yollardan yürümek zorunda kalmamak için...

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…