Böyle bir Hayat arkadaşı olması ne güzel... Sevilmektir bu... Allah bu yolunuzda sizi korusun ve her daim mıtlu olun.. Herşeyin hayırlısı ile karşılaşın...çok deneyimler yaşadım küçük yaştan beri insanın anne babasının ezikliği evlatlarına da yansıyor onları da ezdiriyor farkında olsa da olmasa da belki isteyerek belki istemeyerek ama ben geçmişi unutup yok ya diyorum eşim hep uyarıyor çocuk gibi beni sonra da haklı çıkıyor sonra sakin adam yine kızıyor bana ses tonu ster istemez artıyor onu sinirlendirmelerim son zamanda arttıbundan sonra daha fazla söz dinlemeliyim
Tünaydın LüleMMM.... Biraz önce kahvemi içtim... Hepimize hayırlı günler olsun....GünaydıııııııınnBol kahveli, çaylı, keyifli günler olsun kızlar
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..Böyle bir Hayat arkadaşı olması ne güzel... Sevilmektir bu... Allah bu yolunuzda sizi korusun ve her daim mıtlu olun.. Herşeyin hayırlısı ile karşılaşın...
Hemde ne yakışır... Bunu beklemiyordum... Bizlere çok uygun olmuş gerçekten ve Hayırlı Cumalar...:)https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.ne...=4096fa3162efbf99f8ca48e8008a861f&oe=584D174E
Topiğimize yakışır bir cuma mesajı olsun dedim
Tünaydın BaşSultan... İyi dilekler hep bizimle olsun:)))Hepinize günaydın arkadaşlar , günümüz musmutlu geçsin
Teşekkür ederim bu güzel ve derin Ayna Mısraları içinşair diyemiyorum kendime mısracı aynadan birkaç mısra sizlere :)
Hoşgeldin.. Hemen yapalım:)))canım çekti resimdeki gibi bol köpüklü bir kahve offfff
Farkında olabilmek yolun yarısını aşmak demek derler.....ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
evet sevdiğini söylemeden seven bir eşim var sen çok safsın diyor bana daha mantıklı ol benim sözümü dinle bunu senin üzülmemen için diyorum der haklı bazılarımız ya büyümüyor ya da yaşadıklarından almıyor ders ben gibi ...çok üzülmeme rağmen biraz kendimi geri çekmeyi susmayı sakin olmayı öğrenemedim bazen dert anlatmak işe yaramıyor
Ooo ellerine sağlık usta
Hep bu yazdiklarin kendi sozlerinmi cok guzel hepsişair diyemiyorum kendime mısracı aynadan birkaç mısra sizlere :)
rica ederim canım ara ara yazarımTeşekkür ederim bu güzel ve derin Ayna Mısraları için
evet canım hepsi benim sözlerim beğendin mi gerçekten çok sevindimHep bu yazdiklarin kendi sozlerinmi cok guzel hepsi
Ben wiir falan cok severim onun icin sende cok guzel yaziyorsun ne diyim misralarina eline koluna saglik canimevet canım hepsi benim sözlerim beğendin mi gerçekten çok sevindim
Oh mis 4 tane olsaydi bende icerdim guzel gozlum)
Ayaklarının üzerinde dur dedi hep büyükler,
Bir ayak altı olduk ya ezmeyelim deyip hep ezdiler,
Sessizliklere neleri bağladık neleri kapatıp sakladık,
Kime yetimiz dediysek asıl o an hataların en büyüğünü yapıp hüznü katladık....
.....aaynaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?