Ne çok yazmışsınız, yetişemiyorum :))
Beeeen geldiiiimm en bi sevdiklerim hep bu topikteee :)
Hoş geldiniz , hayırlı geceler
Ben de varım :) :) :)
Böyle toplandığımızda biliyorsun yaz yaz bitiremiyoruz:))Ne çok yazmışsınız, yetişemiyorum :))
Hani sende evine gitmiştin:)) Dayanamayıp gelmişsin:))Hoşgeldin , ama sanırım herkes evine gitmiş
Güzel Duam HoşgeldİNNN... Sende sevilenler grubunu tamamladın:))Beeeen geldiiiimm en bi sevdiklerim hep bu topikteee :)
Fikri sevdiğine bende bayıldım:))) HoşgeldiN:))Ayy fikire bayıldım :) :)
Hoşbulduk :) Herkes toplanıyor topikte yavaş yavaşFikri sevdiğine bende bayıldım:))) HoşgeldiN:))
Hele toplaşalım güzel bir cümbüş çıkacak gibi görünüyor:)) Konumuz uzun:)) Keyif dolu sohbetler olacak inşallah:))Hoşbulduk :) Herkes toplanıyor topikte yavaş yavaş
En sevdiklerimden. Çay sohbet ve dostlarHele toplaşalım güzel bir cümbüş çıkacak gibi görünüyor:)) Konumuz uzun:)) Keyif dolu sohbetler olacak inşallah:))
Bende beykenteyim ondn sordum :)Esenyurt kısmındayım ama metrobüse yakın olan bölüm,1 dakika yürüme mesafesin de.... Cumhuriyet mahallesi olarak geçiyor
:) O senin bakışının güzelliği:)Zati o kupanın en önemli özelliği senin o kupadan içiyor olman ve onun için sıradan değil:))
Günaydın günaydın günaydınGünaaaydiiiiiinnnnhayirli cumalar güzel bayanlarrrr
Bomba gibi Şükür sen?nasilsiniz guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?