patlamis bomba gibiBomba gibi Şükür sen?
oglen oldu yenimi kahvalti yapiyonBenden de biraz geç olsa da Günaydın Çiçekler... Eki Görüntüle 1863689
patlamis bomba gibiiyi diyelim iyi olalim Allaha sukur
Aaa süper süper müthişşş bende aşık oldumBenden de biraz geç olsa da Günaydın Çiçekler... Eki Görüntüle 1863689
Hoşgeldiniz efem erkenci bugün benimGünaydıııııııın , hayırlı Cumalar arkadaşlar
Merhaba yeni kalkmadım da kahvaltıya ancak sıra geldi:))) Hava rüzgarlı ama güzel İstanbul da:))) Bende içimi ısıtıyorum sonrada kahve ile kalbimi ısıtimmoglen oldu yenimi kahvalti yapiyonafiyet olsun bende bi bardak alirim burda hava soguk içim isinsin azcik
Hoşgeldiniz efem erkenci bugün benim
Olur mu aplacım bir kere bize bakaydın özledik Valla ciddenHoş buldum annem , kız ben de erkenciyim de giremedim yaw
Bu çaydınlık da ne zaman çay yapsam aklıma geliyorsun:)) Benden her daim çay resmi göremezsiniz:))Aaa süper süper müthişşş bende aşık oldum
Bu çaydınlık da ne zaman çay yapsam aklıma geliyorsun:)) Benden her daim çay resmi göremezsiniz:))
BaşSultan önce işler bitsin de sonra buraya gelinmiş olsun:)) Geldiğin de gitmek zor oluyor:))) hOŞGELDİnn:))Hoş buldum annem , kız ben de erkenciyim de giremedim yaw
Benim resimler var profil de yeterince:)) Ama iyi fikir öylede deneyeyim:)) Senide kupayla mı görsek ne:)) Gerçi hiçbir halini görmedik:))) Bunu sen istedinSenin resimleini de görelim tam içerken lütfen
Ayy tisikkur ederimm aLmammiii cock mutLuyum buqunnn bennn neden de sokaqimmm ☺☺
Okyanus Gözlüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?