TskrlsrOlsun sorun değil , maksat muhabbet zaten
Malesef teknoloji bana posta koyuyorAfiyet olsun.... Kendinizi keyifli hissedip resim paylaşmak isterseniz eğlence katılmış olur ki teknolojik sorunlar varsa o başka:))
Kilo sorunu yaşamadım aman de:)) Olmasın... Buda naneli çikolata.... Nane dedi isem öyle yakan cins değil.. Ferah bir tat bırakıyır ve çok leziz.. İnce birşey zati kimseye kilo yapmaz:))
Seni bize ulaştırıyor ya bu yeter:))Tskrlsr
Malesef teknoloji bana posta koyuyor
Kilo sorunu yaşamadım aman de:)) Olmasın... Buda naneli çikolata.... Nane dedi isem öyle yakan cins değil.. Ferah bir tat bırakıyır ve çok leziz.. İnce birşey zati kimseye kilo yapmaz:))
Şu anda burada üç kişiyiz ama üçüncü kişiyi göremiyorum , her kimsen üç kere tıklaaaaa
Çay yapan olsa da içsek.. Çay diye diye canımı çektirdin:))) Yanında da biraz abur cubur:)))Çaya bandır bandır ye ooooh misss
Bunada sukur cnmSeni bize ulaştırıyor ya bu yeter:))
Çay yapan olsa da içsek.. Çay diye diye canımı çektirdin:))) Yanında da biraz abur cubur:)))
Hayırlı Akşamlar.....Keyifli zamanlar:))Kızlar evime gidiyorum , hepinize şimdiden hayırlı Cumalar olmasını diliyorum
Kuzumm benimmm çok teşekkür ederimHoşgeldinNNNnnnn:))) Saat çok geç olmadan hazırla yemekleri:))) Cumbur lOppPPPppp yapın afiyetle:))
Ayyyy sorma canım benim biz geyik kahve eee daha ne olsun..İlerleyen günler de süper süprizler bizi bekliyor gibi görünüyor:))
İyi yapmışsınız:)))) Afiyet olsunnnn:)))Kuzumm benimmm çok teşekkür ederim
Cumburlopppp yaptık heheh
İnşallah:))) Hayal güçlerimiz de sınırsız:))) Amaç keyiflenmekse eğer artık Allah ne verdi ise:))Ayyyy sorma canım benim biz geyik kahve eee daha ne olsun..
Bizim kızlarla beraber her telden çalarız allahın izniyle...
Şafağımın Kızı Hoşgeldin... Sensiz yaparmıyız keyif... Kaç davetiye yollandı :))) O halde çay keyfi anlarını resmederek bizimle paylaş bir ara:)) Kahve ve çay tiryakilerini görelimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?