Burasi bana iyi gelmedi elveda

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
Moral bulayım derken icine edildigi mutsuzken mutsuzlugun dibe vuruldugu onumuze gelene bin tekme olaylarinin altta kalanin cani ciksinlarin yasandigi yer ve gidiyorum butun kinler uzerimde hemcinsim demeye bin sahit ister hayatimi bilmeden yargilar psikolojimi bozup abuk sabuk seyler yazmaya iter ve neoldu mutlumuyuz hemde hic %10 iyiyse %70 karsit ve % bilmem kaci yok olmus bir dunyadan gidiyorum mutluluk denen hayata neyi varsa gelsin bukadar yadirgamaz en azindan

Iyi de burasi birinin basina boyle bi sey gelmis ders alalim,biri haksizliga ugramis fikir verelim yeri degil mi ? Ne yapmak gerekiyordu anlamadim ki herhalde karsit fikirler cikacak , birisi elestirecek ,birileri destek cikacak anlamad ben

vay anam başımıza gelene bak
biz ne yaptık ki bacım sana ?
gidene dur mu diyeğğğ yağni

Git ona git benden selam soyle selam soyle aramasin artik hic beni oyle beni oyle son pismanlik fayda etmez git olna soyle

madem buraya sorunlarınızı yazıyosanız. olumlu olumsuz tüm eleştirilere de acık olacaksınız...
ne yapalım yani pembe dünya mı kuralım falcılar gibi?
ayy canım kıyamam ya diyip pof poflayalım sizi ?
egolarınızı tatmin etmeye gelıyorsanız acıkca söyleyinnn .

haydaaa bugün giden gidene...
gitmeee harcanmaz acılar gitmeklee
ki ben daha yeni çıktımmm gün ışığında
oysaaa gitmeee çırılçıplak bu sitedennnn +saz çalan smiley :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…