Burasi bana iyi gelmedi elveda

Ben insanlarla konuşmayı sanalda veya gerçek dünyada seviyorum sanırım sen gerçek dünyadada insanlardan kaçan ,konuşmayan burnu havada birisin ,takıntı hastalığı kötüdür boşver kasma kendini , burayı sevmeyen pembe dizilere koşuyor hayal dünyasındalar burası çok gerçek

bi uyeyi tutamadin :))))

Neden gidiyormuş ben baktım konularına
Hep gebelikle ilgili

Reactions: nio
Ben site degistiginden beri uyelerin eski konularina bakamiyorum nerden bakiliyo ?
bakmak istediğin üyenın profılıne gir hakkında secenegını tıkla ve sayfanın alt kısmında , actıgı konuları içerır dıye bır lınk nvar onu tıkla canım ordan konularını görürsün mucukss

kayinvalidesini mi oldurecekmis????
bebegim dogdugundan beri kk da hep geri kaliyorum.
buralar eskiden hep portaldi...

Bana da burası pek iyi gelmiyor. Konuları okudukça dert ediyorum kendime, bazı konular kafamı kurcalıyor, bazı konularda çok üzüyor. Kendime eziyet ediyorum gibi geliyor. Ama bırakıp gidemiyorum. Bilgisayarı açınca ilk iş bdv'ye bakmak oluyor. Psikolog arkadaşlar bunun bir açıklaması var mı? Dertleri okuyup dertlenmek, bu bir hastalık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…