ben okumadim onu.Kayınvalide ölsün diye bekleyen değil mi bu nesi normal?
bi uyeyi tutamadin :))))burda dureydim böyle tam burda böyle gollerimi açeydim iki yena duteydım onu, duteydım onu ben, getme deyeydim, getme sadık... onbeş sene evvelsi dureydim böyle nuran duteydim sadığımı.... sarıleydim böyle evladımaaa getme deyeydiiim.... getmez idi o vakıt kalırdı , ağzım dilim lal olaydı, get diyen dilim gopeydi... beniiim yüzümdeen beniim yüüzümdeeeeeennn, benim yüzümdeeeeeeen, saadııııııııık, sadıııııık, tutaamaadıııııım, tutamadııııııım ....
bakmak istediğin üyenın profılıne gir hakkında secenegını tıkla ve sayfanın alt kısmında , actıgı konuları içerır dıye bır lınk nvar onu tıkla canım ordan konularını görürsün mucukssBen site degistiginden beri uyelerin eski konularina bakamiyorum nerden bakiliyo ?
bileydim nio dutmezmiydim, açmazmıydım gollarımı?bi uyeyi tutamadin :))))
Cok bebek seyleri paylasmis negatif falan cikinca mi boyle oldu acababen okumadim onu.
profiline baktim bebeklerle alakali seyler yazmis.isterseniz sizde goz gezdirin emin olmadan.
Neoluyor ki gidenin arkasindan bile konuya yogun ilgi var benim konularima cevap yazan yok ben burdayim halbuki kalanlara cevap yazilmiyor bukadar
Konularinada baya uye ceken biri niye giderki bnm konuma yardim eden yok halen burdayimGitmesin diye ugrasiyoruz.
Evet o değilmiş telefondaydım bakmadım profiline, o zaman bende hatırlamazmışım :)ben okumadim onu.
profiline baktim bebeklerle alakali seyler yazmis.isterseniz sizde goz gezdirin emin olmadan.
Galiba bu sefer gerçekten gitti...
Zaten bu site için fazla genç ve güzeldi...
dur kız ben bakım konunaaa kıyamam sana sonra sende gitmeye kalkarsın da :)Konularinada baya uye ceken biri niye giderki bnm konuma yardim eden yok halen burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?