Burasi bana iyi gelmedi elveda

Burda sadece dert bölmü yok..
Geyik bölümü de var..
Başka alanlarda mevcut..
Biri sarmazsa diğeri, diğeri sarmazsa bi diğeri..
Kendinize zindan etmeyin dünyayı, sanal dünyayı..
Buraya 2 gün girmeyin kimse hatırlamaz sizi, Sizde bizi..
O yüzden çok takmayın kafanıza :)
Sıkıntılar olur, muhalefet olur ama takmayın..
Herkes tek bi düşünce yapısına sahip değil..
Binlerce kişi, binlerce farklı düşünce var..
İyisi, kötüsü her çeşit insan var..
Siz başkasınız, ben başkayım mesela..
O yüzden takmayın..
Aileniz değiliz..
Yakın arkadaşınız değiliz..
Takmayın..
--
Gitmeyi illede istiyorsanız, burda kimse size
-Duuuurrr gitmeeee demez..
Sana , bana kimseye demezler..
Sen gidersin, ben giderim başkası gelir..
Hiç sıkıntı yok yani..

ALLAH hakkınızda hayırlısını versin..
Mutlu olursunuz inşALLAH :)

Siteyle alakasi yok. Cogumuz buraya can sikintisindan kurtulmak, birileriyle arkadaslik yapmak, bazen birilerinin derdine ortak olmak icin giriyor. Bazi kadinlarin cekilmez oldugu bir gercek ama bazi kadinlar da aksine cok zeki ve kaliteli yorumlar yapiyor. Kurunun yaninda yasi da yanmamak gerek.

Neoluyor ki gidenin arkasindan bile konuya yogun ilgi var benim konularima cevap yazan yok ben burdayim halbuki kalanlara cevap yazilmiyor bukadar

Ben hatırlarım valla :) onun mantığında kimseyi tanımamıştım hiç

ama bak sayın konu sahibi..
vasrlığın böyle olay olmamıştı.. sorularına cevap bulamamıştın..
gidişin bayağı yankı yaptı ses getirdi vur vur inlesin :)

gayette normal konular acmis...kim niye ustune gitti ki??

burda dureydim böyle tam burda böyle gollerimi açeydim iki yena duteydım onu, duteydım onu ben, getme deyeydim, getme sadık... onbeş sene evvelsi dureydim böyle nuran duteydim sadığımı.... sarıleydim böyle evladımaaa getme deyeydiiim.... getmez idi o vakıt kalırdı , ağzım dilim lal olaydı, get diyen dilim gopeydi... beniiim yüzümdeen beniim yüüzümdeeeeeennn, benim yüzümdeeeeeeen, saadııııııııık, sadıııııık, tutaamaadıııııım, tutamadııııııım ....

Buna guldum iste

Bir konuya okadar up olmussunuz ki konu sahibi geri doncek nerdeyse ruh cagirma seansina donmus bu konu neyki kim ki bu uye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…