Burası benim evim diyen erkek!

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
34
Merhaba bayanlar. Eşimle bugün yaşadığımız kavgada, kızıma dönüp herşeye senin için katlanıyorum dedi, ben de ona kimseye katlanmak zorunda değilsin işte kapı dedim, burası benim evim gidecek olan biri varsa sensin dedi. Tapu onun üstüne diye her kavgada bunu söylüyor. Cevap olarak ne vereyim de sussun. Teşekkürler. (Bu arada ev ortak alındı. Ben de çalışıyorum.)

kizinizin psikolojisiyle oynayan, kiziniza icinde 'katlanmak' gecen sorumluluk yukleyici cumle kuran adama tekmeyi basmaniz lazim. kizcagiz diyodur ki, babam nasil aci cekiyorsa benim yzumden katlaniyor.
baba kapasitesi yok adamda. bunun agzini kapatamazsiniz siz. evladina acimayan sizin yapacaginiz seyle orselenip, duzelmez.

Ona don al hediye sürpriiz diye giyincede ulan donunu bile ben aldım sen diyon değişik de bak nasıl susuyor.
Not:Bizim sülalede ne hikmetse tüm damatların donunu hep eşleri almış donu yokmuş hiçbirinin,donu olmayan adamıda niye alıyolar nasıl bi fantazşyse orasını hiç sormayın.

Merhaba bayanlar. Eşimle bugün yaşadığımız kavgada, kızıma dönüp herşeye senin için katlanıyorum dedi, ben de ona kimseye katlanmak zorunda değilsin işte kapı dedim, burası benim evim gidecek olan biri varsa sensin dedi. Tapu onun üstüne diye her kavgada bunu söylüyor. Cevap olarak ne vereyim de sussun. Teşekkürler. (Bu arada ev ortak alındı. Ben de çalışıyorum.)

Çocugun onunde kavga etmeyi degil de, laf sokmayi dert ediyorsunuz.
Tebrikler.

Eşiniz sinirlenmiş çocuğunuz için katlandığını söylemiş, siz hemen kapıyı göstermişsiniz. Böyle en ufacık şeylerde boşanma lafı geçmemeli bir evlilikte. Lütfen evliliği egemenlik yarışına dönüştürmeyin, mutlu olmak bazan haklı olmaktan daha iyidir."Evet ben de kızım için, senin için birçok şeye katlanıyorum, sevgi bunu gerektirir " deseydiniz konu kapanırdı. Ev benim sen git demesi bir erkeğin evliliği bitirmek istemediği anlamına gelir.

Bizim evliliğimiz gerçekten artık bitik, çocuk için sürüyor, çünkü bana karşı ufacık bi adımı görsem koşarım ama her an dalga geçen, hiç bir şeyimi umursamayan, her an kaba davranan, ite kaka giden bi adam var. Bunun yanında kendi bayan arkadaşlarına da oldukça kibar. Sorunca da sana nazım geçiyo diye kabayım der ne alakaysa.

Ev ortak alindiysa ikinizindir. Cocugun boyle seylere sahit olmasina uzuldum

Bizim evliliğimiz gerçekten artık bitik, çocuk için sürüyor, çünkü bana karşı ufacık bi adımı görsem koşarım ama her an dalga geçen, hiç bir şeyimi umursamayan, her an kaba davranan, ite kaka giden bi adam var. Bunun yanında kendi bayan arkadaşlarına da oldukça kibar. Sorunca da sana nazım geçiyo diye kabayım der ne alakaysa.
Yalnis anlamayin lutfen ama coxuk icin biyle tartismalarin oldugu anne baba yani mi iyi yoksa anne baba evi farkli tartismalarin olmadigi karsilikli saygisizlik olmayan 2 ayri ev mi daha iyi bi dusunun

Evet haklısınız. Birşey deyince bana pedagog hanım konuştu ayy diye dalga geçiyor.
Eşiniz size saygı duymuyor.
Bunu laf sokup düzeltemezsiniz.
Eğer ikna edebilirseniz evlilik terapisti.
Ikna olmuyorsa da hiç değilse çocuğun yanında olmasın diye siz çaba gösterin.
Yada ipleri koparın, boşanma aşamasında görür evin kimin olduğunu.

Evlendikten sonra edilinilen mallar ortak kabul edilir. Tapusu ruhsatı kimin üzerineyse fark etmez. Öyle abartılı hareketlere girişirse kaybeden kendi olur.

Evlendikten sonra almissaniz evi kimin üstüne olduğu önemli değil isterseniz ev hanımı olun ister çalışan o ev artık ortak maliniz kocanız hayallere dalmasin çok fazla evim var diye !! Ayrıca böyle bir insanla da evli kalınmaz gerçekten

bu salakca sözlerden daha ciddi sorunlarınız var. Ayrılık kelimesi dilinize pelesenk olmuş ve birbirinizi tahrik edip kırmaktan başka bir işe yaramıyor ve anladığım kadarıyla bu durum karşılıklı. Yani o size saygı duymadığı gibi siz de ona duymuyorsunuz. Boşanma gibi bir şey söz konusu değilse ayrılık konusunu gündeme getirmeyin. Ev benim evim diyorsa" hadi oradan moloz" diye kahkahayı patlatın ciddiye alıp üzülürseniz ona sadece sizi incitme fırsatı vermiş olursunuz. Başka şeylerde de öyle. Hemen neden kapıyı gösteresiniz ki yani. Laf konuştu bal kabağı peh. Diyebilirsiniz mesela.

bu salakca sözlerden daha ciddi sorunlarınız var. Ayrılık kelimesi dilinize pelesenk olmuş ve birbirinizi tahrik edip kırmaktan başka bir işe yaramıyor ve anladığım kadarıyla bu durum karşılıklı. Yani o size saygı duymadığı gibi siz de ona duymuyorsunuz. Boşanma gibi bir şey söz konusu değilse ayrılık konusunu gündeme getirmeyin. Ev benim evim diyorsa" hadi oradan moloz" diye kahkahayı patlatın ciddiye alıp üzülürseniz ona sadece sizi incitme fırsatı vermiş olursunuz. Başka şeylerde de öyle. Hemen neden kapıyı gösteresiniz ki yani. Laf konuştu bal kabağı peh. Diyebilirsiniz mesela.
Valla kendimden korkuyorum bazen çünkü ona zarar vermek istiyorum yumruklamak, yada laflarımla canını yakmak ha bazen de yapıyorum laflarımla. Ama keşke sizin yazdığınız gibi yapabilsem

Back
X