Burası benim evim diyen erkek!

Ders vermeye degil de fikir vermeye çalışsak diyorum....herhalde bir anne çocuğunun önünde kavga etmek istemez ama olaylar bazen oyle gelişmiyor...konu sahibi arkadaş aynen öyle gidip koydur şerhi bir daha diyebiliyor mu bak....
Şöyle yapalım, siz bana bir liste hazırlayın, neleri söyleyip söyleyemeyeceğimi, ben ona gore yazayım, ne dersiniz?

Merhaba bayanlar. Eşimle bugün yaşadığımız kavgada, kızıma dönüp herşeye senin için katlanıyorum dedi, ben de ona kimseye katlanmak zorunda değilsin işte kapı dedim, burası benim evim gidecek olan biri varsa sensin dedi. Tapu onun üstüne diye her kavgada bunu söylüyor. Cevap olarak ne vereyim de sussun. Teşekkürler. (Bu arada ev ortak alındı. Ben de çalışıyorum.)
Hangi yıldı bilmiyorim ama sanırım 2002 veya 2004 yılından sonra alınan tüm taşınmazlar istese de istemese de evliyken alındıysa ortak sayiliyir benim desin dursun boşver

Aranız kötüyse ve asla duzelemezse bosanin.

Arada sorunlar oluyorsa , bir eşref saatinde , çocuğun yanında kavga etme, öyle şeyler söyleme, ev konusunda da ayıp ediyorsun , işin maddiyatinda değilim, zaten yarısı benim , gururuyla oynama " tarzı konuşun.

Ikinizinde çocuğunuzun yanında bu şekilde konuşma hakkı yok.

Şöyle yapalım, siz bana bir liste hazırlayın, neleri söyleyip söyleyemeyeceğimi, ben ona gore yazayım, ne dersiniz?
Listeye gerek yok bence ders verme tarzi olmasin diye düşünüyorum....karsidakine ders verir tarza uyan seyleri mesela soylememeniz yeterli....insanlar fikir almaya derdini dökmeye geliyor bildigim kadariyla buraya...birbirimizin üstünden ego tatmini icin olmasa gerek...hicbirimiz birbirimizin anası babasi degiliz burda ki hareketlerimizi sorgulayalım...yardim etmek birincil amacimiz olmali bence...tabi insanin tarzı cok zor değisir sadece.dile getireyim dedim

Listeye gerek yok bence ders verme tarzi olmasin diye düşünüyorum....karsidakine ders verir tarza uyan seyleri mesela soylememeniz yeterli....insanlar fikir almaya derdini dökmeye geliyor bildigim kadariyla buraya...birbirimizin üstünden ego tatmini icin olmasa gerek...hicbirimiz birbirimizin anası babasi degiliz burda ki hareketlerimizi sorgulayalım...yardim etmek birincil amacimiz olmali bence...tabi insanin tarzı cok zor değisir sadece.dile getireyim dedim

Yardım etmeye çalışıyorum zaten. Kendi kararlarının sonucunu yaşayan yetişkinlerle, maruz kalan çocukları teraziye koyunca ağır basan taraf benim için net.

Çocuklarımızı kavgalarimiza sahit yada hakem olsunlar diye dünyaya getirmiyoruz.
Siz çocuğun önünde olan tartismada, hanimefendi laf soktuğunda adamın pısıp susacagını düşünüyor olabilirsiniz.
Ben tartışmanın daha kötü olacağını düşünüyorum. Ya adam daha çok bağıracak ya elini kaldıracak. Laf sokmak değil, çocuğu düşünün diyorum.

Eğer baba düşünmüyorsa anne bunu sağlamak zorunda. Ister eşini alttan alır yapar, ister evleri ayırır yapar, ister bir buyugunden yardim ister esinin laf dinleyecegi oyle yapar, ister bir süre ayrı yaşar... orası konu sahibinin bilecegi is.

Y Yyyyyyyyy konunuzla ilgilenirseniz iyi olur
çalışıyorsanız eve katkı sağlıyorsunuzdur önce onu kesin
ev evlendikten sonra mı alındı onu bir yazın hele
sonra da gidip tapuya şerh koydurun
bir şöyle bir kendinize güvenin bakın o adam nasıl çark edecek

bunları kendiniz için yapmak zorundasınız

Back
X