- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Bence namaz kılıyorsa seferi diyerek onu hesaplamıştır, eger art niyet taşımadığını düşünüyorsanız samimiyetinden ve evinizde rahat ettiği için benim evim diyordur, üzerinde durmayınO kadar alakasiz yerde soyluyo ki komik duruma dusuyor haberi yok.
Mesela sahur yemegi yiyoruz dediki benim kac gun kalacagim belli degil ya (cok kalacam haberin olsun) demek istiyor bu sure icinde seferi sayilirim diyor. Burdan nezaman giderim belli degil diyo . Ona,git kalma yada kal diyen yok ki yani oyle bi konu yok
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Ay şöyle hazır cevap olaydım dertlerimin yarısı ortadan kaybolurdu vallaev senınse annecım yemeklerı yapıver bayram temizliğide ellerinden öper deseydın![]()