Burasi benim evim diyor

Allah akil fikir versin yaa,yaslari olmus 50 60 hala gelinle yaris halindeler:KK11:

Ne denir ki, arti niyetli yapiyorsa bildigin uyuzluk yapiyor demektir. Böyle basa cikmasi da zor olur. Gitmesini bekle hic canini sikma. Tabi ki evladinin da evi ama üzerine bu kadar basiyorsa altinda birsey olma ihtimali var. Neyse giderken bol bol el sallayin. Misafir illa ki bir gün gidecek. Neymis misafirmis. Yani kendi evine gidiyormus. Bol bol el sallayin. Evime yine beklerim falan diyin o ara. Ne bileyim. Benim savasma gücüm yok galiba böyle insanlarla

Sen ses cikarmadikca o seni saymayacak ogluyda anaciysa o zaman evlenmeyecekti bence kocanla konuşmalısin bu durumu ona anlatmalioda uygun bir dille annesine söylemeli senin o evde ustunlugun olduğunu bilmeli benim elimde çok anneciydi ne konuşursak ona anlatıyordu şimdi değiştirdin ben onu mesela şöyle söylüyorum özel seyleeimizide anneme anlatiyomusun diye böyle dalga konusu yapıyordum şimdi öyle değil onun sözü değil benim k geçiyor bence esinle konuşmalıdır kendini ezdirme

Ev kimsenin üzerine tapulu değil arkadaşlar. Konu sahibesi kirada.
Senam diye bir arkadaş çok güzel yazdı
" böyle düşünmenize çok sevindim annecim lütfen kendi evin gibi rahat ol"

İyi dayanıyorsun valla. Ben bu kadar kalmasına ve benim evim demesine sessiz kalamazdım . Eşimle konuşurdum. Gitsin konuşsun annesiyle kalmasın bu kadar. Kırılırsa da kırılsın. Orası senin ve eşinin evi başka kimsenin evi değil. Çocuk dışında tabi..

Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
:KK71:teyzeme bak sen

O kadar alakasiz yerde soyluyo ki komik duruma dusuyor haberi yok.
Mesela sahur yemegi yiyoruz dediki benim kac gun kalacagim belli degil ya (cok kalacam haberin olsun) demek istiyor bu sure icinde seferi sayilirim diyor. Burdan nezaman giderim belli degil diyo . Ona,git kalma yada kal diyen yok ki yani oyle bi konu yok
Bence namaz kılıyorsa seferi diyerek onu hesaplamıştır, eger art niyet taşımadığını düşünüyorsanız samimiyetinden ve evinizde rahat ettiği için benim evim diyordur, üzerinde durmayın

iyi madem orası onun evi, hizmet etmek için peşlerinde dolanma.Uğraşma.Bişey yapmıyosun diye konuşup surat asarsa aaa neden burası sizinde eviniz yapın dersiniz.

Tipik kaynana özellikleri işte.Burası benim oğlumun evi ,sende dışarıdan gelen el kızısın demek istiyor aklınca

Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor

Kayinvalidelerin geneli boyle ya, "oglunun" evi ya oglu "tek" yasiyo ya... Oglunun hayatindaki en onemli kadinken,1.siradayken 2.siraya dustu, kendisinden onemli biri var artik. O yuzden oyle yapiyor :)

o nasil sana inat burasi benim evim diyorsa sende ona inat surekli ay annecim sen misafirsin dur ben yapayim , annecim sen misafirsin dur ben alayim diye surekli ''misafir'' oldugunu hatirlat.

Back
X