canım sende sokuştur bir yerlere be yav.
canim benim evin cok ama cok güzel güle güle oturr iyi günlrde huzurla saglikla mutlulukla otur..hele yatak odana bittim yaa cok güzel olmuss oturum odanda cok sirin grcekten masanin üstndeki yildizlara bittim cok sevrrim öyle seyleri bnmde ev yesil oldugundan ilglmi cekti mutfaginda cok güzel banyonda harika canim..yanliz kücük bir yorumum olck vitrinin ici cok karisik geldi biraz daha sadelestrbelirsin cnkü oturum ve misafr odasini bir kullandigin icin daha sk yapabilirsin icindeki bardaklarin canaklarin cok güzel ama biraz daha düzenli koysan daha güzel gözükcek tamam canim..
evin çok güzel ve şirin... güle güle sağlıkla oturun inşallah... :1hug:
canım cıvıl cıvıl renkli bir evin var cok güzel Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah yerimseniben
aaaaa olmadı....ocağın üzerinde tencereler olmalı...ben bir tanıdığımın yakınımın eve gittiğim zaman dooooruu mutfağa gider tencerelerin kapaklarını açar bakarım "ne pişirdin ne pişirdin" diye sorarım bir yandan da...
tatlım ne güzel şipşirin bir yuvan var..aynı seni yansıtıyor....sen de benim gibi mor hastasısın...dikkat ettim de yatak odası için en uygun renklerden birisini seçmişsin...
zevkli kızsın...Allah senden içi güzelliğini de dış güzelliğini de esirgemediği gibi zevki de esirgememiş...
canım benim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, kem gözlerden nazarlardan korusun...
çok çok teşekküredrimçok sıcacıkk, yaşam dolu bir ev maşalalhh...çok beğendim..ahh hele o bebek yürüteçleri falann herşeyden fazla yakışmış maşallah....alah ağzınızımn tadının bozmasın herkese nasip etsin inşallah...
rengarenk cıvıl cıvıl bi evin var ne güzel. Allah bebeğinle, eşinle mutlu oturmayı nasip etsin.
kaydirigubbakcemile3vardı ablacım hemide domates çorbası ve patatesli köfte yapmıştimmm
evet acyip pembe mor hastasıyım
hele mor rengi gördüm yerde acayip neşeleniyo acayip heycanlanıyorum nedense
yatak odası için pembe ve mor cok ideal bi renkmiş bunu ben sonradan öğrendim
mor zekayı acarmış:1shok:
pembe ise evliler için cok önemliymiş huzur ve sevgi verirmiş:1shok:
Allah razı olsun ablacım mahcup etmem beni işte nacizane bi insanım bende
evimle meşkul olmayı oraya buryaa bişiler yapmayı çok seviyorum
aminnn RABBİM hepimizin yuvasını nazarlardan korusun
en korktuğum şey nazardır
ALLAH huzurunuzu mutluluğunuzu çoğaltsın küçük kardeşim
evin çok güzel ve renkli kim seçtiyse eşyaların örtülerini
kişiliği hayattan çok zevk alan biri gibi sanki
ben nedense hep soft ve natürel renkleri tercih ederim
biraz karamsar ve duygusal bir yapım var onun için renkler hoşuma gitti
güle güle otur darısı kendi evine İnşallah
aaaaaa depresyonamı sokuyomuşşş:1shok:mor aynı zamanda ruhani bir renktir ve ruh zenginliği simgeler...huzur verir ruhu dinlendirir...uzun süre koyu mora tabii olma depresyona girersin:mymeka:
yatak odası için iyidir çünkü dinlendirip uyku verir...yani uzun süre mora tabiii kalmazsın uyursun zaten:teselli:
sakın ola ki yeni evine mor koltuk takımı almaya kalkma diye söylüyorum:mymeka:...
ben dinlemeyip almıştım derpesyona girmiştimsenağlama
bebeğim tarif ettiğim şekilde günde bir kez nazar için kötülükler için dua et sonra Allah'ın izniyle hiç korkma tatlım:teselli:
yeni evine ne zaman taşınacaksın:uhm:
bu arada en sevdiğim yemekleri pişirmişsincokacimcoook kıs karnımı açıktırdınkötükedihüso
Rabbim cc gonlunuzdekı tum hayırlı duaları kabul etsın bacım:*
Hımm bak bı de ne dıcektımmmmm senın o kuccuk şıpıdık gurbaaa var yaa az buyusun yurumeye başlasın aboooUV yerlerde ne cıcek kalıcak ne halı ne vıtrınde bıblo ortuPpPpPP
ben buzdolabından tut cekmecelere kadar cocuk kılıdı kullandıgım haldeee hatun ohhh dalıyor her yere vala
Boyle boyle hayal guclerını beslıyorlar...
mujx
yatak odası için söylenebilecek tek sözüm var
süpeeerkaydirigubbakcemile3
çok huzurlu ve düzenli bir yuvan var canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?