Burası da B&M nin küçük yuvası :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin çok güzel ve şirin... güle güle sağlıkla oturun inşallah... :1hug:

canim benim evin cok ama cok güzel güle güle oturr iyi günlrde huzurla saglikla mutlulukla otur..hele yatak odana bittim yaa cok güzel olmuss oturum odanda cok sirin grcekten masanin üstndeki yildizlara bittim cok sevrrim öyle seyleri bnmde ev yesil oldugundan ilglmi cekti mutfaginda cok güzel banyonda harika canim..yanliz kücük bir yorumum olck vitrinin ici cok karisik geldi biraz daha sadelestrbelirsin cnkü oturum ve misafr odasini bir kullandigin icin daha sk yapabilirsin icindeki bardaklarin canaklarin cok güzel ama biraz daha düzenli koysan daha güzel gözükcek tamam canim..

güzel yorumun için cok cok teşekürederim:asigim:
evet vitirinin içi baya kalabalık ama resimdeki kadar düzensiz durmuyo coğu cam olduğu için birbirine girmiş gibi duruyokaydirigubbakcemile3
aslında bende sadeleştirmek istiyorum ama
sonra kaldırdığım eşyaları unutuyorum kaldırıdığım yerde kullanmak aklıma gelmiyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canım cıvıl cıvıl renkli bir evin var cok güzel Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah yerimseniben

iy oldu koyduğum evimin fotolarını
sizlerin fkirlerini almak iy oldu benim göremediğimi yada görüpte gözüme batmayan şeyleri siz farkettirdiniz saolun :))
bana örtü fazla gibi gelmezdi ama başkası görünce fikri farklı oluyo iyde oluyo
bazı değişiklikler yapıcammm :)))))))

aaaaa olmadı....ocağın üzerinde tencereler olmalı...ben bir tanıdığımın yakınımın eve gittiğim zaman dooooruu mutfağa gider tencerelerin kapaklarını açar bakarım "ne pişirdin ne pişirdin" diye sorarım bir yandan da...

tatlım ne güzel şipşirin bir yuvan var..aynı seni yansıtıyor....sen de benim gibi mor hastasısın...dikkat ettim de yatak odası için en uygun renklerden birisini seçmişsin...

zevkli kızsın...Allah senden içi güzelliğini de dış güzelliğini de esirgemediği gibi zevki de esirgememiş...

canım benim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, kem gözlerden nazarlardan korusun...

çok sıcacıkk, yaşam dolu bir ev maşalalhh...çok beğendim..ahh hele o bebek yürüteçleri falann herşeyden fazla yakışmış maşallah....alah ağzınızımn tadının bozmasın herkese nasip etsin inşallah...

rengarenk cıvıl cıvıl bi evin var ne güzel. Allah bebeğinle, eşinle mutlu oturmayı nasip etsin.

kaydirigubbakcemile3vardı ablacım hemide domates çorbası ve patatesli köfte yapmıştimmm

evet acyip pembe mor hastasıyım
hele mor rengi gördüm yerde acayip neşeleniyo acayip heycanlanıyorum nedense
yatak odası için pembe ve mor cok ideal bi renkmiş bunu ben sonradan öğrendim
mor zekayı acarmış:1shok:
pembe ise evliler için cok önemliymiş huzur ve sevgi verirmiş:1shok:

Allah razı olsun ablacım mahcup etmem beni işte nacizane bi insanım bende
evimle meşkul olmayı oraya buryaa bişiler yapmayı çok seviyorum

aminnn RABBİM hepimizin yuvasını nazarlardan korusun
en korktuğum şey nazardır

çok çok teşekküredrim
hee ya napalım doğallıktan çıkmayayım dedim ,bebeişimin eşlarıda orda dursun dedim
amin RABBİM herkese huzurlu bi evllilik hayırlı evlatlar nasip etsin

rengarenk cıvıl cıvıl bi evin var ne güzel. Allah bebeğinle, eşinle mutlu oturmayı nasip etsin.

amin canım çok saol

ALLAH huzurunuzu mutluluğunuzu çoğaltsın küçük kardeşim
evin çok güzel ve renkli kim seçtiyse eşyaların örtülerini
kişiliği hayattan çok zevk alan biri gibi sanki
ben nedense hep soft ve natürel renkleri tercih ederim
biraz karamsar ve duygusal bir yapım var onun için renkler hoşuma gitti
güle güle otur darısı kendi evine İnşallah

mor aynı zamanda ruhani bir renktir ve ruh zenginliği simgeler...huzur verir ruhu dinlendirir...uzun süre koyu mora tabii olma depresyona girersin:mymeka:
yatak odası için iyidir çünkü dinlendirip uyku verir...yani uzun süre mora tabiii kalmazsın uyursun zaten:teselli:
sakın ola ki yeni evine mor koltuk takımı almaya kalkma diye söylüyorum:mymeka:...

ben dinlemeyip almıştım derpesyona girmiştimsenağlama

bebeğim tarif ettiğim şekilde günde bir kez nazar için kötülükler için dua et sonra Allah'ın izniyle hiç korkma tatlım:teselli:

yeni evine ne zaman taşınacaksın:uhm:

bu arada en sevdiğim yemekleri pişirmişsincokacimcoook kıs karnımı açıktırdınkötükedihüso

AMİN ALLAH razı olsun ablacım
cümlemizinkiki inşlh

evimdeki her eşya her renk hepsi benim hayallerim benim düşlediğim renkler
cıvıl cıvıl bi insanım belkide evlenirken yaşımın küçüklüğünden kaynaklandı böyle renkleri seçmek.kaydirigubbakcemile3
hayattan çok zevk almam sorunlar olsada bunada şükür derim
ama evimden çok zevk alırım çok meşkul olurum evimle her köşesini sürekli değiştirim kaydirigubbakcemile3
ama nasip olurda ömrümüz varsa 2 sene sonra evimize çıkıcaz
inşlh oranın salonunu klasik yapmayı düşünüyorum bi hayalimde buydu inşlh olur kaydirigubbakcemile3
o kadar mutluyumki artık evimiz var diye sevinip hayal kurabilicem kaydirigubbakcemile3 RABBİM herkese nasip etsin..kira çok zor helede aileler araında probleme yol açıyosa baya çekilmez bi hal alıyo:çok üzgünüm:

aaaaaa depresyonamı sokuyomuşşş:1shok:
desene ben doğum yapınca ondan depresyona girdimkaydirigubbakcemile3
hep odada bebişle baya zor olmuştu

yok yeni evime inşlh borda kırmızı arası ve alştın sarısı renklerin akrışımında bi takım almak istiyorum hep hayalimdi

yeni evimize ömrümüz varsa 2 yıl sonra taşınıcaz şuan yapılıyo

gel yiyek beraber ayıp etiin cokacimcoook

hep okurum zaten (ayetelkürsi felak nas_-sureleri hep dilimdedir)

Rabbim cc gonlunuzdekı tum hayırlı duaları kabul etsın bacım:*
Hımm bak bı de ne dıcektımmmmm senın o kuccuk şıpıdık gurbaaa var yaa az buyusun yurumeye başlasın aboooUV yerlerde ne cıcek kalıcak ne halı ne vıtrınde bıblo ortuPpPpPP
ben buzdolabından tut cekmecelere kadar cocuk kılıdı kullandıgım haldeee hatun ohhh dalıyor her yere vala
Boyle boyle hayal guclerını beslıyorlar...
mujx

yatak odası için söylenebilecek tek sözüm var
süpeeerkaydirigubbakcemile3
çok huzurlu ve düzenli bir yuvan var canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsina.s

aminn.....inşlallah.....

nediyosunnnkaydirigubbakcemile3başladı bilee bizim fındık
pc yi karıştırıyo ,çekmeceleri acıyo, vitirini acanıyo diye önüne yatıp ayaklarıyla vuruyo bende mama sandalyesini koydum önüne Allah korusun cam nolurnolmaz
ay bide sırıtması var görückesin kaydirigubbakcemile3
evde aynen böyle hiç durmuyo ama sakin saki ahllediyo işinigamyoncuiremsu

yatak odası için söylenebilecek tek sözüm var
süpeeerkaydirigubbakcemile3
çok huzurlu ve düzenli bir yuvan var canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsina.s

çok saol canım ..aminn ...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…