• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da Benim Aşk Yuvam...

sen ola dügün sen olaaaaaa :) rabbim hic ayirmasin ebediyete kadar mutlu kilsin sizleri yarin büyük gün :) hatta bugün bir kac saat sonra

yatak odası perdemiz aynı yalnız benimki moru bu sitede birindede krem görmüştüm hayırlı olsun cnm evin salonuna bayıldım

canım benim bugün düğünün ve ben evini bugün gördüm
artık burda yaşıcaksın allah mutlu mesut etsin sizi
herşey çok güzel çok beğendim beyaz bi ev ve sen beyazlar içinde evine bugün giriceksin ne güzel ya artık düğün fotolarınıda koyarsın bakarız keyifle

Duygucum düğünün dündü
umarım herşey yolunda gitmiştir
sevdiceğinle birlikte aşk yuvanızdasınızdır
herşey gönlünce olsun güzelim
opuyorumnanaktan

maşallah herşey çok güzel olmuş güle güle oturursunuz inşallah, yeni gelin evi tabi danteller falan ama onlar bence hemen kalkar daha pratik örtüler serilir kaydirigubbakcemile3 bu arada koltukların çok güzel ama heralde sürekli kullanacaksın bence üzerine örtü örtmelisin yoksa çok zorlanırsın bende salonumu o.odası olarak kullanıyorum birisi geldi mi örtüler kalkıyor salon oluyor:)) çok daha kullanışlı olur.

Mis gibi yeni gelin evi çok severim herşey çok güzel mutluluklar dilerim...

duygucumm bu günleri de gördük..
beraber askerliği bitirdik..
nişanlandın..
gelin oldun gittin be..
içinde sevgi olan herşey güzel oluyo be
mutlu günlerde oturun inş :Saruboceq:

Canım çok güzelmiş evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş :) Bu arada yatak odandaki lamba ve abajurlara vee yatak odası takımına bayıldımmmm tam benim istediğim gibi..Nerden aldın diye sorsam?Zaten zevklerimiz çok benziyor seninle nişanlıklarımız aynıydı neredeyse :))

güle güle oturun canım.. çok ciciii opuyorumnanaktan

herşey çok güzel maaşALLAH.
GÜLE GÜLE OTUR.
YATAK ODANI NERDEN ALDIN,DOLABIN ÇOK GÜZEL.
SALONUNA DA BAYILDIM SÜPER.

life cityiimm çok güzell olmuş allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canımm opuyorumnanaktan

Cok güzel canim evin.Hele koltuklarina bayildim.Bembeyaz.
Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin.

çok sevindim evlenmene inş. banada olur herşey güzel yatak örtün ayrı bir harika allah çok mutlu etsin seni

çok tşk ediyorum arkadaşlar herkez sormuş yatak odamı
aldora markası.
ve gerçekten çok kaliteli çok memnunum şuanlık.
tavsiye ederm.

şuan bu gördüğünüz evimde mis gibi yaşıyorum çok mutluyum
allahım isteyen herkeze versin

Back
X