Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım gardolabının tamamını çkeip ekleyebilir misin benimde almayı düşündüğüm yatak odası böyle ama gardolap çok sade geldi seninkini merak ettim biraz daha farklı duruyor
Canim evin harikaa olmus, özellikle salonuna bayildim, ben beyaz rek hastasiyim.
Oturma gurubun cok güzel, Allah sensakrak mutlu mesut eskitmeyi nasip etsin
canım benim yaaa kusuruma bakma uzun zamandır doğru düzgün girmedim çok gecikmiş bi tebrik oluyor :kedi:
Allah ömür boyunca mutluluğunuzu daim etsin inşallah opuyorumnanaktan
nedense küçük evleri hep severim ben çok şirin gelirler bana
ama seninki şirinden çok asil bi ev olmuş tatlım ya çok güzel döşemişsin zevkine bayıldım olumunekankayizsmile beyazı çook sevdiğin belli oluyor ama temizlik ve bakımı için Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3
Allah her daim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
eviniz çok şık siz evlendinizmi söz ve nışan resimlerinizi görmüştüm ama bukadar çabuk evleneceğinizi tahmin edememiştim mutluluklar dilerim allahım nazarlardan korusun çok güzel tam yeni gelin avi maşallah
çok güzel evin huzurlu mutlu uzun yıllar sizinle olsun inş
ben bişey sormak istiyorum da mutfağındaki bahartlığın harika nasıl kullanısı acaba bi de bahartlığın yanındaki raflar nedir cevap larsan sevinirim