Burasi da benim evim...

Canım çok zevklisin.
Çok güzelmiş mobilyaların.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. yerimseniben

ay ççok güzel bayıldım çok güzel dizayn edilmiş çok zevkiliymişsn güle güle oturmak nasip etsin allah tam bnm zzevkime göre bittim çok güzel

Güe Güle Otur.
Canim Herşeinin Ağiz Tadi Ve Huzurla Kullan.
Maşallah Hep Birbine Uyumlu Detayalr Yaklamişşsin.
Güle Güle Eskit
Ev Senin Mi , Kira Mi Canim.
Normalde Beim Tarizma Göre Ağir Mobilyalar Salon Takimin Ama ,o Kadar Uyumlu Olmuşlar Ki Maşallahi Var öok Beğendim.
Perdelerin çok şik Ve Profosyonel Bir Elden çikmiş Belli Hiç Kusursuz Göürnüyorlar.
Allah Nazardan Esirgesin.
Maşallah
Güle Güle Otur Tekrar Canim.
Mutlululklar Dilerim

çok zevklisin canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin size
bir ömür boyu mutluluklar dilerim sevgiler canım.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepimiz huzurlu oturmak nasip etsin birde bebek tabii:) şunuda belirtmek istiyorumm.sanmayınki evi çok güzel kesin çok zengindirr hayırrr orta hallii karı koca çalışan b içiftizz kirada oturuyorus 550ytl kira 700dolar yakıt veriyoruss kıt kanaat geçiniyoruss ama bugünümüzede şükürrrler olsunn.. tekrar herkese teşekkürlerr..

ay canım çok güzel evin var allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin çok güzel her eşy çok zevklisin perdelerin koltukalrın özellikle mutfağın çok hoş güle güle kullan cnaım benim:1hug:a.s.
bu arada oturma odasının perdesini soracaktım sana güneşliği nasıl perdeler çok hoş duruyoda güneşliğini sotr olrakmı yaptırdın??

ay tekrrdan diyecem gerçekten evin çok güzelmiş her yerini gördüm birde öle söleyim dedim yatak odan bi harika avize o perdeler çok güzel gülee güleee otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…