Burasi da benim evim...

hersey bi harika cok begendim canim. yalniz evin kendiside guzel belli. yani binanin kendisi de guzel. Gule gule oturun.

maaşallah ne kadar güzel bir ev.sanki bir mimara danışılmış gibi uyumlu dizayn edilmiş.A'dan Z'ye hepsine bayıldım hepsi çok güzel olmuş canım.Allah huzurlu ve mutlu birşekilde eşinle ve cocuklarınla kullandırsın...
mutluluklar canım...

herşeyin çok güzel olmuş.tebrik ediyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.ama bişi söylicem perdelerine bittim vallahi :))

Çok hoş çok güzel bir ev. Allah mutluluk ve huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin. Herşey birbiriyle uyumlu, özellikle aksesuar ve aydınlatma seçimleri ve tabikii perdeler :)çok hoş.
Buradan evlerinin resimlerini paylaşan tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler. Bu şekilde gayet güzel fikirler ediniyoruz, sağolun.

anam evıne bakınca kala kaldım he:1shok: valla neresıne bayılcam bende sasrdım :uhm: mutfağamı banyoyamı otrma odasına mı mısafr odasına mı bılemedım en yumusak köşe takımının ustu geldı oraya bayılıverem barı anam bu ne zevk yahu aynı ben cokcokcokcokcok harıka bısey ya allah herkese nasıp etsın bacı kırada olmana karsı hıcbıseyden cekınmemısın ıns bıgun senınde evın olur a.s.

canım evinize bayıldım özellikle misafir odana ve mutfağına, güle güle oturun canm bi ömür mutluluklar

Allah omur boyu mutlu olmanizi nasip eder insallah, mutlu ve huzurlu gunlerde esinle birlikte eskitirsiniz esyalari insallah...Cok hos hepsi!

eve baktıkça bakasım geliyor ya gerçekten muhteşem herşeyiyle hemde, hele hele perdeler çok hoş

canım evine tek kelimeyle bayıldım ben her önüme geleni alıyodum sen çok güzel uydurmuşsun vallahi çok hoşuma gitti o özellikle banyoya koyduğun aksesuarlar çok hoş allah ağız tatlığıyla oturmayı nasip etsin

Allah ağız tadı ve mutlulukla oturmayı nasip etsin.
Herşeyin çok şık ve güzel.
Kısmetse benimde bu pazar çeyizim gidiyor.
Bu arada birşey sormak istiyorum.
Klozet takımına bayıldım.
Nerden temin ettin?canım

teşekkürler canım çoksaol. klozet takımımı trabzondan müge avize die biyer var ordan aldım.ama artık büyük marketlerdede var.migros da koçtaşda...

güle güle otur canım
ama neden ben bi çok resmi göremiyorum açılmıyo

teşekkürler canım çoksaol. klozet takımımı trabzondan müge avize die biyer var ordan aldım.ama artık büyük marketlerdede var.migros da koçtaşda...

Benim yaşadığım yerde koçtaş migros yok ki
Ben kolzet takımımı linsnsin balıklı olan setini aldım.
Fakat onun da wc fırçası ve tuvalet kagıdı atılan kutusu yokmuş.
İmal edilmiyor şu an 1 ay sonra imalat bitecekmiş.
Ama bu takıma bayıldım.
Müge avizenin web s,tesini aradım.
Sipariş vermek için ama malesef bulamadım.

nilüfer bu resimleri kopyalayıp saklayabilir miyim. hoş şu an değil evlilik, ihtimali bile söz konusu değil ama eğer olursa fikirlerinden yararlanmak istiyorum. perdelerine salonuna ve oturma odana bayıldımmmm. bu kadar mı olur yani. tam benim zevkime göre.. inan dünden beri 7-8 kere açıp açıp bakmışımdır.
nazarlardan saklasın Allah. güle güle mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

çok saol canim teşekkür ederim darisida en güzeliyle beraber senin başina. Tabiki saklayabilirsin bi mahsuruyok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…