Burasi da benim evim...

bence evin kusursuzzz süperrcoksekeriremsu herşey en ince ayrıntısına kadar çok özell şık süper ne diim nutkum tutuldu:1shok:
Allahım esirgesin nazarlardan saklasınn bi ömür mutlu olmanız dileğiylee Allhım olmayanada versinn a.s.

valla karar veremedim.
mutfağın mı daha güzel, salonun mu yoksa oturma odan mı?
çok zevkliymişsin. özellikle perdelerin süperrr.

güle güle oturun inşallah.

saol canım.. evet oturma odamın stor güneşliği düz storr..

güle güle oturun canim.. rabbim huzurunuzu hic bozmasin insallah..

perdelerine muhtesem demeden gecemicem ama... harika görünüyorlar.. her odada gözüme takildi.. cok zevklisin

bayıldım vallahi ev ev değil saray yavrusu gibi olmuş gerçekten muhteşeeem

güle güle otur inş

aaayy arkadaşım..ben de salona stor tül yaptıracaktım, annemler kayınvalidemler perdeci filan vazgeçirdi salonun çok büyük olmaz bilmemne diye...zaten içime sinmedi,senin perdeleri görünce iyice soğudum valla

canım arkadaşım eve gelip oturmak nasip oldu ama burdan da bi güsel görünüyoo heee

zevklidir benim arkidişim alllah güle güle oturmak nasip etsin canımmm çoköpüyom lülümmmŞeniz

Evin piril piril cok hos, Allah agiz tadinla oturmayi nasip etsin...

canım ya evin tek kelimeyle mükemmel valla.güle güle otur tatlım.allah huzurunuzu ve mutluluğunuzu hiç bozmasın inş.işte bu kk nın kalitesi.şimdiye kadar gördüğüm herkesin evi muhteşem.çok öpüyorum.mutluluklar dilerim.

cok begendim burda gördügüm en güzel evlerden biri... a.s
evinin her kösesi cok güzel bayildim gercekten....
bu arada bacim biz senin ayni yastayiz sen hangi ara evlendin ay yoksa ben evdemi kaldim... :roflol:
agziniz tadi hic bozulmasin, hayirli evlatlarla ve esinle saglikli, huzurlu, mutlu mesut yasamani dilerim...

teşekkür ederim canım benimm.. 5ay oldu evleneli ayın 6sında 6ay olcak hatta. yeni yanii yok be ne evde kalması biz ettik bi hata :):):)

ya aslında görünüş itibariyle çok güsel görünüyo fakat kendi evind eilse yaptırma tavsiye etmem ben bi hevesle yaptırdım ama başka eve geçince nasıl olcak bilmiyorum. ama bazende diyorumki aman ya bikere evleniyosun yaptır be anacım nolcakk başka evede geçince başka yaptırırsın:):):):)

ya aslında görünüş itibariyle çok güsel görünüyo fakat kendi evind eilse yaptırma tavsiye etmem ben bi hevesle yaptırdım ama başka eve geçince nasıl olcak bilmiyorum. ama bazende diyorumki aman ya bikere evleniyosun yaptır be anacım nolcakk başka evede geçince başka yaptırırsın:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…