Burasi da benim Evim

Ne yazacağımı bilemiyorum, sabah sabah konuyu okudum, konular geçmiş beni bu sayfalara yönlendirdi.

Evin çok güzelmiş,

İnş. yattığın yer evinden çok çok daha güzeldir.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum, aslında çok varda toparlayamıyorum.

Sadece elimden gelen dua etmek.

Nur içinde yat.

Kızını görebilme imkanım olsaydı keşke, ona sarılma imkanım. neyse...............

çok üzüldm Allah geride kalanlarına sabır versin herşey boş mal,mülk,para tek gercek mutlu huzurlu geçirdiğimiz anların kıymetini bilerek yaşamak (

Allah gani gani rahmet eylesin.
Yattığın yer nurla dolsun
Melekler yoldaşın olsun inşallah ....

yazmak zor ....

mekanın cennet olsun Rabbim ailene, sevdiklerine bol sabır versin

fani dünya... bir şeylerin peşinde koşup duruyoruz. ölüm ne kadar yakın oysa ki... :26: allah rahmet eylesin.

Mutfaginiz gercekten tam istedigim gibi sade temiz ve cok guzel bayildim.antre de gizli dolaplar var sanirim cok cok kullanisli ve iyi dusunulmus.
Eviniz cok hos gercekten gule gule oturun.Allah olmayanlara da nasip etsin insallah.

Son yorumlari simdi gordum Allah rahmet eylesin cok uzuldum icim fena oldu bakmadan yorum yaptim

Son düzenleme:
tesadüfen dün okudum bu haberi okuduğumdan beri de aklımdan çıkmadı hiç. Mekanı cennet olsun. o yafrucuğuna da Rabbim güzel yazılar yazsın inş. Ailesine sabırlar versin. Zorr çok zorr

Allah'ım sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah.Bebişin küçük sanırım yarın o büyüyünce alasıyla bi oda takımı alırsın ona süper olur.Mutfak dolaplarımız çok benziyor sadece seninkisi daha açık kahveli.oturma odan da bi harika

Nur içinde yat elizza mekanın cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin

ya lütfen editörler bu konuyu kapatın lütfen konu sahibi vefat etmiş ve insan her gördüğünde kahroluyor ben kaç gün etkisinden kurtulamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…