Burasi da benim Evim

eviniz çok güzelmiş ne güzel ferah ferah...
amin inş bizede nasip eder..
yeni gördüm vefat ettiği haberini
Allah mekanını cennet etsin..
böyle bakıp güzel evlere iç geçiriyoruz ama yalan dünya işte, herşey bomboş...
önce sağlık diyolar ya hep
Allah elimizdekinin kıymetini bilip şu 3 günlük dünyayı sevdiklerimizle beraber ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin inşallah...

Keşke sizi okuyabilseydi. Ne yazık ki arkadaşımız bir kaç ay önce vefat etmiş Kimbilir ne hayallerle döşediği evi ıssız kalmış. Allah rahmet eylesin...Daha 23 yaşında ölümü tatmak...

Gerçekten mi 23 yaşında mı Allah rahmet eylesin bi rahatsızlığı mı vardı

yorum yazdıktan sonra gördüm. çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun. Rabbim yavrusuna uzun ömür versin inşallah.

Tam yorum yaacakken gördüm vefat haberini.. allahım çok kötü oldum mekanı cennet olsun allahım rahmet eylesin..

ne güzel ne hevesle döşemiş evini Allah rahmet eylesin yavrusunun bahtını güzel eylesin çok kötü oldum ben yaa

Söyleyecek kelime bulamıyorum. Gözümün önüne hep profil remindeki gibi duru bir kadın geliyor. Yattığın yer rahattır İnşallah

güle güle oturun eşyalarınızda güzel ama eviniz harika geldi bana ne çok küçük ne çok büyük

Allah rahmet eylesin küçük kızına da Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin...
geçen ay eniştemi kaybettim kanserden ama bu kadar sarsılmadım çok üzgünüm
az olan yaşam enerjim dibe vurmuş durumda

mutfağına bayıldım iyi günlerde kullannn....üzgünümm yorumu silemiyorumm ALLAH RAHMET EYLESİNN..

güle güle oturun eşyalarınızda güzel ama eviniz harika geldi bana ne çok küçük ne çok büyük

Bu evin sahibi vefat etti.
Benim de aklima geldi. Ağladım gece gece. O evini ne de güzel döşemis. Insanin içi gidiyor. Yorum yazmak istedim. Hatırlatma bi dua edilmesini istedim. Allah mekanini cennet etsin elizza.. Nur icinde yat. Evladin ne yapıyordur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…