Burasi da benim Evim

Canım evin çok güzel huzurla oturun..

Biz de evlenirken Yasemin Konaklarından ev bakmıştık,oraya çok benzettim..

Orası mı acaba?

çok ferah bir evin var
Maşallah
Huzurla otur evinde

Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına

Canım çok güzel evin, iyi günlerde otur:)
Banyodaki paspas takımın çok hoşuma gitti,nereden aldın?öğrenebilirmiyim?

Evin kendisi tek başına olsa bile güzel Mutfak süper ferah ferah. Ama çok büyük temizliği de zor olur:26:
Benim evim 130 m2 baş ederken zorlanıyorum. Burayı düşünemedim.
Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin Bize de evimizin borcunu bitirebilmeyi nasip etsin inşallah

öncelikle sağlıkla huzurla güle güle otur ..fikrimi söylemeden geçemeyeceğim ev malzemesiyle ferahlığıyla modern olmasıyla çok güzel ve kullanışlı ama mutfak dışında eşya seçiminizi beğenmedim fazla geleneksel olmuş nasıl desem anne evleri gibi.

MErhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturun inşaAllah..

En çok mutfak ve banyoyu beğendim, salonunuz oldukça klasik.. Çocuk odası biraz boş geldi bana :44: Eviniz derli toplu, temiz maaşallah

Canım evin çok güzel huzurla oturun..

Biz de evlenirken Yasemin Konaklarından ev bakmıştık,oraya çok benzettim..

Orası mı acaba?

tesekkur ederım dsoledın yer deıl canım

bana da bu tarz bir halı lazım da ...

made ın antep markasını bılmıorum yıkanıncada zaten kagıdı kalkmıs

Canım çok güzel evin, iyi günlerde otur:)
Banyodaki paspas takımın çok hoşuma gitti,nereden aldın?öğrenebilirmiyim?

tesekkur ederım evkurdan aldım

tesekkur ederım pek zor olmuo aslında duzenlı bıev oyuzden fazla zorlanmıorum benımde gozum korkuodu ama duzenlı olunca cok kolay oluo sızede borcunuz ıcın kolaylıklar dılıorum

tesekkur ederım pek zor olmuo aslında duzenlı bıev oyuzden fazla zorlanmıorum benımde gozum korkuodu ama duzenlı olunca cok kolay oluo sızede borcunuz ıcın kolaylıklar dılıorum

En önemlisi o işte, evin hatta evdekilerin düzenli olması. Benim eşim çok dağınık
Güzel dileğin için teşekkür ediyorum

güle güle oturun cok şirin bi ev :) birtek salon evin modern havasını bozmus onun dısında cok sevimli :129:

En önemlisi o işte, evin hatta evdekilerin düzenli olması. Benim eşim çok dağınık
Güzel dileğin için teşekkür ediyorum

emın ol benım esım kadar kımse dagınık olamaz yada benım hayatta gorduum en dagınık ınsan ama ben onu bıraz zorla bıraz guzellıkle duzene sokmaya calısıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…