Burasi da benim Evim

canım evine bayıldım, Allah tadını aldırsın inşallah güle güle oturun
en çok mutfağına hele de mutfak halına bayıldım

canım güle güle otur
evin çok güzel
antredeki duvar kağıtları süper ama duvardan duvara halı garip geldi bana
birde yatak odan yok burada

neredeydi burası

gazıantepde canım tesekkur ederım
canım evine bayıldım, Allah tadını aldırsın inşallah güle güle oturun
en çok mutfağına hele de mutfak halına bayıldım

tesekkurler annemın hedıyesı halı bende cook begendım
harikkkaaa :) maşşah allah güle güle oturtsun ..rabbım bızede versin :)))
amın tum ısteyenlere sızede versın
canım güle güle otur
evin çok güzel
antredeki duvar kağıtları süper ama duvardan duvara halı garip geldi bana
birde yatak odan yok burada

antre ve korıdor cok uzun oyuzden temızlık cokzor oluodu bende halı kaplattım yatak odası mahremımızı dıe
paylasmak ıstemedım

cnm hayırlısıyla güle güle oturun evin mutfağın herşeyin çok güzel ama benim dikkatimi her zamnki gibi parkeler çekti çok güzel görünüyo ne renk ve hangi marka acaba?

mutfak ve banyo halılarına aşık oldm resmen.... nerden aldın canm. allh güzl güzl oturmayı nasip etsin inşallah:)))

cnm hayırlısıyla güle güle oturun evin mutfağın herşeyin çok güzel ama benim dikkatimi her zamnki gibi parkeler çekti çok güzel görünüyo ne renk ve hangi marka acaba?

cok tesekkur ederım tam olarak bılmıorum tatlım aksam esıme sorarım cvp verırım

Çok güzel güle güle oturun.

Çocuk odasının renkleri çok iyi (sizin odadaki karyola ile hayal ediyorum tabi). Çocukların turuncuyu çok sevdiğini duymuştum, o açıdan da çok doğru bir seçim olmuş.

Oturma odasını, yemek odası takımını çok beğendim. Ben tabi anne yaşında olduğum için klasik döşenmiş bir salon da bana gayet hoş göründü.

Mutfağa, portmantoya zaten diyecek hiç bir şey yok. Şu davlumbazı sormak istiyorum, memnun musunuz, temizliği rahat mı, markası ve biliyorsanız fiyatı nedir?

Son düzenleme:

eviniz gerçekten güzel olmuş fazlasıyla kafa yorduğunuz belli.ben de şu an ev telaşındayım.mutfak hayalim sizin ki gibi.yapılmışını görünce daha da emin oldum.vestiyer de çok hoş farklı olmuş.mutfak dolaplarının renklerinin isimlerini ve de arasındaki fayans mı cam mozaik mi markasını yazarsa nız çok sevinirim.ankastreleriniz hep siyah mı?güle güle oturun.

Son düzenleme:
maşallah evin eşyaların çok güzelmiş..rabbm nazarlardan korusun ağız tadıyla oturun inşallah

evet ev ısı ınsanı dusunce olarak cok yoruo bızde yorulduk ama degdı mutfaktakı koyu yerler zebrano cızgılerı enıne yaptırdık ustlerde kırık beyaz aradakıde cam mermer karısık ama tam olarak ısmını bılmıorum evet ankastrelerım sıyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…