evin çoook güzel.güle güle oturun.allah bizede nasip eder inş
neredeydi burası
canım evine bayıldım, Allah tadını aldırsın inşallah güle güle oturun
en çok mutfağına hele de mutfak halına bayıldım
amın tum ısteyenlere sızede versınharikkkaaa :) maşşah allah güle güle oturtsun ..rabbım bızede versin :)))
canım güle güle otur
evin çok güzel
antredeki duvar kağıtları süper ama duvardan duvara halı garip geldi bana
birde yatak odan yok burada
mutfak ve banyo halılarına aşık oldm resmen.... nerden aldın canm. allh güzl güzl oturmayı nasip etsin inşallah:)))
cnm hayırlısıyla güle güle oturun evin mutfağın herşeyin çok güzel ama benim dikkatimi her zamnki gibi parkeler çekti çok güzel görünüyo ne renk ve hangi marka acaba?
Çok güzelgüle güle oturun.
Çocuk odasının renkleri çok iyi (sizin odadaki karyola ile hayal ediyorum tabi). Çocukların turuncuyu çok sevdiğini duymuştum, o açıdan da çok doğru bir seçim olmuş.
Oturma odasını, yemek odası takımını çok beğendim. Ben tabi anne yaşında olduğum için klasik döşenmiş bir salon da bana gayet hoş göründü.
Mutfağa, portmantoya zaten diyecek hiç bir şey yok. Şu davlumbazı sormak istiyorum, memnun musunuz, temizliği rahat mı, markası ve biliyorsanız fiyatı nedir?[/QUOTE
tesekkur ederım oncelıkle guzel sozlerınız ıcın davulumbaz sımfer ben cook memnunum temızlıgı de cokkolay metalıklerde kucuk kuckcuk lekeler oluo sureklı sılmek gerekıo once yag cozucu sprey sıkıorum guzelce sılıorum duruluorum en sonda cam bezıyle sılıorum pırıl pırıl oluo fıyatını tam bılmıorum set olarak almıstık cunku
Çok güzel bir ev olmuş...
Özellikle mutfak çok gözalıcı
İyi günlerde oturmanızı dilerim...
maşallah evin eşyaların çok güzelmiş..rabbm nazarlardan korusun ağız tadıyla oturun inşallah
özellikle mutfağı ve portmantoyu beğendim.güzel olmuş..iyi günlerde oturun
eviniz gerçekten güzel olmuş fazlasıyla kafa yorduğunuz belli.ben de şu an ev telaşındayım.mutfak hayalim sizin ki gibi.yapılmışını görünce daha da emin oldum.vestiyer de çok hoş farklı olmuş.mutfak dolaplarının renklerinin isimlerini ve de arasındaki fayans mı cam mozaik mi markasını yazarsa nız çok sevinirim.ankastreleriniz hep siyah mı?güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?