Burasi da benim Evim

tesekkur ederım salonum hakkında ıyı yorum yapmanızda guzel ben sevmıorum sıyah beyaz koltukları heryerde va
hemde temızlıgı zor

insanın bakarken bile ruhu dinleniyor :) güle güle otur canım çok şık bir evin var
tesekkur ederım

herşeyin harika, mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim. mutfak halına bayıdım , markasını sorabilirmiyim ?
cok tesekkur ederım royal canım

mutfağına bayıldım özellikle... çok ferah çok geniş dolaplar çok şık 4 4lük güle güle kullanın sağlıkla ve muhabbetle inşallah...
amın teskkur ederım

canım antepdeyım ben eger alabılırsen yerınıde solerım

evet uyumlu olur

, herşey yerli yerinde...

• iyi günlerdeoturun. çok begendim bide kolzet takımınızın rengide çok hoş
cok tesekkur edrım

Hepsi çok güzel ama özellikle banyo ve mutfağa bayıldım.Güle güle oturun..
tesekkurler

mutfagina asik oldum canim ya Allah agiz tadiyla guzel yemekler pisirmeyi nasip etsin
evin arika bayildim. BU arada mutfagin kac m2 ogrenbilirmiyim?

tesekkur ederım canım 18,50m2

Evin çok hoş güle güle oturun. Laminant parken çok güzel bende açık renk yaptırmak istiyorum. Marka modeli ne acaba, birde temizlik konusunda nasıl memnunmusun??? Cevabın için şimdiden teşekkür ediyorum....

tesekkur ederım markasını tam bılmıorum temızlııı kolay ya mesela 3_4 gun suprmuorum toz
gostermıo leke gostermıo sadece sac gosterıo

gule gule oturun.mutfak ve banyo gercekten cok guzel.salon bıraz fazla klasık kalmıs.bır de duvar kagıtların bıraz fazla geldı gozume

canım antepdeyım ben eger alabılırsen yerınıde solerım

evet uyumlu olur

canım yapı marketten mi aldın yoksa ordaki bir magazadan mı?nerde satılır bilemiyorum da ondan simdiye kadar harekete geçemedim.15-20 gün sonra taşınacagım bir duvarım böyle olursa çok hoş olur birde bir duvar sana ne kadar mal oldu?

Merhaba;

evininizi genel manada herkes gibi bende beğendim.

Her nekadar salonu klasik bulsalarda bence,

salonun adına yakışır ağırlıkta ve şıklıkta dekore edilmiş.

Evinizin temizliği,düzenide fotograflardan yansıyor.

Temiz evleri ve düzenli hanımları seviyorum...

Herşey çok güzel,ellerinize ve emeğinize sağlık.

İyi günlerde oturun inşallah.

Antep'e defalarca geldim sanırım gördüğüm en şık evlerden biri :)

gule gule oturun.mutfak ve banyo gercekten cok guzel.salon bıraz fazla klasık kalmıs.bır de duvar kagıtların bıraz fazla geldı gozume
tesekkurler
bı magzadan aldık canım 2duvar 1mılyar tuttu

tesekkur ederım guzel sozlerınız ve dıleklerınız ıcın
bıda gelırsenıze bende beklerım

teşekkürler canım..ben konyada bir bakayım bulmaya çalışayım.baya da tutmus ama değmiş.güzel günlerde kullan

rıca ederım keske yardımcı olabılseydım daha uygun fıyatlılarda vardı ama renk tutmadı onlarda antre ve korıdor 300tl tuttu mesela orası daha buyuk ama kumas ve kagıd oranıyla alakalıymıs

ya bende bayildim ilk önce 3 tane ev sandim ne yalan söyleyim
mutlu huzurlu oturun ins rabbim bizede versin bizimki 58 m2

Çok güzelmiş evin çok beğendim.Allah güle güle oturmayı nasip eder inşallah.
Allah herkese böyle güzel içi mutluluk sıcaklık aile sevgisi dolu bir ev nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…