Offf süpperrr!!!Mobilyalar, duvar kağıtları, paspaslar, halılar, mutfak çok hoş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bu arada paspaslarını nerden aldın cnm ya çok beğendim..
tesekkur ederım salonum hakkında ıyı yorum yapmanızda guzel ben sevmıorum sıyah beyaz koltukları heryerde vaçok beğendim..oturma odan içimi aydınlattı lila ton çok yakışmış, salonun koyu renk olması çok mantıklı..baktığım birçok resimde daima beyaz koltuklar sandalyeler seçilmiş..beyaz çok asil bir renk fakat 1 tükenmez kalem izine bakar hepsi..çok riskli ve kullanımı zor bir renk..komşumuz yeni evli beyaz koltuk ve sanalye almış, kızcağızın yiğenleri kalemle oynarken mahvetmişler günlerdir internette lekeyi geçirmenin yolunu arıyorum yok ne yazıkki...çok pişman oldu kızcağız beyaz rengi seçtiği için..burada tebrik ediyorum seni akkılıca ve kullanışı çok rahat bir renk seçmişsin...güle güle otur canım...
tesekkur ederıminsanın bakarken bile ruhu dinleniyor :) güle güle otur canım çok şık bir evin var
cok tesekkur ederım royal canımherşeyin harika, mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim. mutfak halına bayıdım , markasını sorabilirmiyim ?
amın teskkur ederımmutfağına bayıldım özellikle... çok ferah çok geniş dolaplar çok şık 4 4lük güle güle kullanın sağlıkla ve muhabbetle inşallah...
canım antepdeyım ben eger alabılırsen yerınıde solerımcanım evine bayıldım çok hoş.çok ferah tertemiz.güle güle huzurla otur inşallah
teskkur ederım
sana birşey sormak istiyorum.oturma odandaki koltukların bende gül kurusu var bende morla kombinledim.ne zamandır aklımda 1 duvarı kagıtla kaplamak var.seninkini görünce işte bu dedim.benim halımın deseni senin kagıda birebir uyuyor.nerden aldıgını soracaktım.eğer bulabileceğim bir yerlerdeyse çok mutlu olacagım
evet uyumlu olur
cok tesekkur edrım, herşey yerli yerinde...
- iyi günlerdeoturun. çok begendim bide kolzet takımınızın rengide çok hoş
tesekkurlerHepsi çok güzel ama özellikle banyo ve mutfağa bayıldım.Güle güle oturun..
mutfagina asik oldum canim ya Allah agiz tadiyla guzel yemekler pisirmeyi nasip etsin
evin arika bayildim. BU arada mutfagin kac m2 ogrenbilirmiyim?
çok ferah bir evin var güle güle otur canım.mutfağın olmuş.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
tesekkur ederım markasını tam bılmıorum temızlııı kolay ya mesela 3_4 gun suprmuorum tozEvin çok hoş güle güle oturun. Laminant parken çok güzel bende açık renk yaptırmak istiyorum. Marka modeli ne acaba, birde temizlik konusunda nasıl memnunmusun??? Cevabın için şimdiden teşekkür ediyorum....
çok ferah bir evin var güle güle otur canım.mutfağın olmuş.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
tesekkuer ederım
canım antepdeyım ben eger alabılırsen yerınıde solerım
evet uyumlu olur
tesekkurlergule gule oturun.mutfak ve banyo gercekten cok guzel.salon bıraz fazla klasık kalmıs.bır de duvar kagıtların bıraz fazla geldı gozume
bı magzadan aldık canım 2duvar 1mılyar tuttu
canım yapı marketten mi aldın yoksa ordaki bir magazadan mı?nerde satılır bilemiyorum da ondan simdiye kadar harekete geçemedim.15-20 gün sonra taşınacagım bir duvarım böyle olursa çok hoş olurbirde bir duvar sana ne kadar mal oldu?
Merhaba;
evininizi genel manada herkes gibi bende beğendim.
Her nekadar salonu klasik bulsalarda bence,
salonun adına yakışır ağırlıkta ve şıklıkta dekore edilmiş.
Evinizin temizliği,düzenide fotograflardan yansıyor.
Temiz evleri ve düzenli hanımları seviyorum...
Herşey çok güzel,ellerinize ve emeğinize sağlık.
İyi günlerde oturun inşallah.
Antep'e defalarca geldim sanırım gördüğüm en şık evlerden biri :)
bı magzadan aldık canım 2duvar 1mılyar tuttu
teşekkürler canım..ben konyada bir bakayım bulmaya çalışayım.baya da tutmus ama değmiş.güzel günlerde kullan
tesekkurlerrrrrrrrrçooooooookkk güzelllllllllll
amın sagolun......sağlıklı ve huzurlu günler geçirin inşallah eviniz çok güzel
ya bende bayildim ilk önce 3 tane ev sandim ne yalan söyleyim
mutlu huzurlu oturun ins rabbim bizede versin bizimki 58 m2
Çok güzelmiş evin çok beğendim.Allah güle güle oturmayı nasip eder inşallah.
Allah herkese böyle güzel içi mutluluk sıcaklık aile sevgisi dolu bir ev nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?