Burasi da benim Evim

Evinizi çok beğendim.Özellikle salonda masa ve sandalyeler çok hoşuma gitti.Ağır ve kaliteli duruyor..

Son düzenleme:
ayyyy mutfağına bayıldım canım evin her köşesi ayrı güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

mmmmmmmmm bayıldımmmm:)

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin:)çok aydınlık,ferah ve temiz bir ev:)
bide bebiş var o evde paytak paytak gezecek olan:)

daha ne olsunnn..ömür boyu sağlıklı mutlulu günleriniz olsunnn:)

cook tesekkurler bebısımde yenı yenı duse kalka paytak paytak yuruo ısteyen herkese versın rabbım bebısıde evıde

amin canımm...o bebiş isteyenlerden biride benim:)Allahım duysun sesimizi:)

gerçi bizim ev biraz küçük,nasıl paytak paytak gezecek bilmiyorum:)artık göbeğini içeri çekerek gezer odaları yavrum:)

cook tesekkurler bebısımde yenı yenı duse kalka paytak paytak yuruo ısteyen herkese versın rabbım bebısıde evıde

gercekten evinizin her köşesi cok guzel tekrar tekrar baktım..
Rabbim huzurla saglıkla oturmak nasip etsin

oturma odanızın halısıyla kırlentleri nasıl uydurdunuz onu anlayamadım, biz de yeni ev kurucaz uyumsuz seyler almaktan sonra begenmemekten korkuyorum daha şimdiden :44:

cok tesekkur ederım guzel dualarınız ıcınde amın
aslında farkında olmadan o halıyı aldık daha once ı halım
beyaz uzerıne pembe mor cıceklıydı shaggydı ve temızlıgı zordu
bende sadece mor ve pembe olan bı halı ıstıodum karısıklıktan pek hoslanmam
tesadufen bu halıyı gorunce gırdık aldık

mutfagina asik oldum canim ya Allah agiz tadiyla guzel yemekler pisirmeyi nasip etsin
evin arika bayildim. BU arada mutfagin kac m2 ogrenbilirmiyim?

Offf süpperrr!!! Mobilyalar, duvar kağıtları, paspaslar, halılar, mutfak çok hoş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Bu arada paspaslarını nerden aldın cnm ya çok beğendim..

çok beğendim..oturma odan içimi aydınlattı lila ton çok yakışmış, salonun koyu renk olması çok mantıklı..baktığım birçok resimde daima beyaz koltuklar sandalyeler seçilmiş..beyaz çok asil bir renk fakat 1 tükenmez kalem izine bakar hepsi..çok riskli ve kullanımı zor bir renk..komşumuz yeni evli beyaz koltuk ve sanalye almış, kızcağızın yiğenleri kalemle oynarken mahvetmişler günlerdir internette lekeyi geçirmenin yolunu arıyorum yok ne yazıkki...çok pişman oldu kızcağız beyaz rengi seçtiği için..burada tebrik ediyorum seni akkılıca ve kullanışı çok rahat bir renk seçmişsin...güle güle otur canım...

insanın bakarken bile ruhu dinleniyor :) güle güle otur canım çok şık bir evin var

herşeyin harika, mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim. mutfak halına bayıdım , markasını sorabilirmiyim ?

mutfağına bayıldım özellikle... çok ferah çok geniş dolaplar çok şık 4 4lük güle güle kullanın sağlıkla ve muhabbetle inşallah...

canım evine bayıldım çok hoş.çok ferah tertemiz.güle güle huzurla otur inşallah

sana birşey sormak istiyorum.oturma odandaki koltukların bende gül kurusu var bende morla kombinledim.ne zamandır aklımda 1 duvarı kagıtla kaplamak var.seninkini görünce işte bu dedim.benim halımın deseni senin kagıda birebir uyuyor.nerden aldıgını soracaktım.eğer bulabileceğim bir yerlerdeyse çok mutlu olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…