belli canım benim bile burdan oturasım geldişuan kuru bi sandalyede oturduğumdan mı oldu acep bileemdim D yayıla yayıla eskitin işalla
L.burgazlıyım ama izmit te oturuyorum
her sey cok güzel sadece fon perdeleriniz cok koyu boğmuş odaları..onun dışında zevkle döşenmiş güzel bir ev allah agız tadıyla oturtsun.
eviniz çok hoş mutlu sağlıklı günlerde oturun inş
maşallah huzurla mutlulukla oturun çok beğendim.özellikle yemek masan dolapları falan harika.oturma odasındaki koltuklarında çok güzel ve ayrıca eviniz de çok güzel :) her şey çok güzel desem daha kolay olacakmış :) güle güle eskitin...
aksesuarlarını çok beğendim.
alacalı böleceli değil aksesuarların ve bu şekilde evin şıkır şıkır olmuş. en çok bunu beğendim.
sade ama şıkır şıkır...
güle güle oturun canım
Evin cok güzel canim,cok begendim.Salondaki sandalyelerine ve her yerin perdelerine bayildim.Canim bir tavsiyem olacak.Salondaki dantellerde parlak üstündeki aksesuarlarda parlak,böyle olunca sadelikten uzaklasiyor biraz.Bence o dantelleri kaldirirsan daha sade ve $ik olacak odan.eni evliymissiniz,bir astikta kocayin insallah.
Çok hoş bir eviniz var gülegüle oturun yalnız oturma odasınki beyaz kruvazenin üzerine siyah kruvaze iki kat olmamış gibi kruvaze tek kat daha asil durur.
Güle güle oturun, çok güzel ferah bir eviniz var.
teşekkürederim canım aynen oyle evımde huzur buluorum
Ya özel olmayacaksa sormak istiyorum çok merak ettim, eviniz istanbulda mı, öyleyse hangi semtte?
en yakın arkadaşım ve ailesi taşınmayı planlıyor, ev bakıyorduk geçen hafta. sizin manzaralı resminiz, aynen yandan gözüken deniz, aynı renk apartman karşıda.. istanbulun bir semtinde. çok merak ettim, evin içi de çok benziyordu mutfak - banyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?