burasıda benim eviimm hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz ?

canım, evin tümüyle harika. çok çok beğendim. belli ki zevkli hatunsun.
özellikle yemek masanı çok beğendim. halılar yolluklar hepsi çok güzel.
yatak odan ve örtüsü çok şıklar..
amma vestiyerin altındaki o 2 tencere 10 numara yani :))
kesin mutfağın resimlerini çekerken oraya tıkıştırdın dimi

Ne güzel çok hoşuma gitti Sadece salonun ışıklandırmasının sarı olması biraz boğmuş, bir de avizelerini daha modern değiştirmeni önerebilirim

Güle güle, mutlulukla otur inşallah

Evinizi tamamiyle çok beğendim,tam benim zevkimle örtüşüyor.

Özellikle evdeki beyaz renk dengesi tam mükemmel olmuş,ne çok fazla ne çok az

Ama kafama takılan bir şey var sormazsam çatliciiiiim valla,3. resimde vestiyerin önündeki yemek tencereleri neden orada çözemedim doğrusu
:44:

haha canım cok sagol onlar dekor :))) hıc farkında değilim valla onları sıkıstırcak yer bulamadım foto cekerken o an oraya koydum sımdı ben rezilmi oldum :)

Son düzenleme:
bende evinizi çok beğendim.Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.bişey sormak isterim.ütü masası olan odanızdaki halı çok hoşuma gitti markası nedir acaba öğrenebilirmiyim?

Ne güzel çok hoşuma gitti Sadece salonun ışıklandırmasının sarı olması biraz boğmuş, bir de avizelerini daha modern değiştirmeni önerebilirim

Güle güle, mutlulukla otur inşallah

tesekkur ederim canım aminn ekonomik ampul kullanıoruz aplikler farklı yanıo ama :)

cok sagol canım valla unutmusum foto cekerken ya oraya atı verdım :)

bende evinizi çok beğendim.Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.bişey sormak isterim.ütü masası olan odanızdaki halı çok hoşuma gitti markası nedir acaba öğrenebilirmiyim?

tesekkurederım canım amin sanat halıdan aldık sımdı baktım uzerınde toskana yazıyor cokta uygundu fıyatı bos oda dıe gerek duymadık ıyı bıseye ama herkes te en cok onu begenıor :))

modeli ve rengi çok hoşmuş.tekrar güle güle oturun.ağız tadiyla inşallah

Evin çok güzel güle güle otur. ama çok incik bincik Minik nesne var hiç bana göre dğil;

ama begendim huzurla otur. Süpürgenın aynısı bendede var

teşekkürler oturma odasında tek var ufak tefek seyler raf bos duruncada bıseye benzemıor yoksa benıde rahatsız edıor zamanla bısey uydurcam oraya

Evini çok beğendim manzarayı görünce daha bi sempatik geldi :))) memleketlim :)

haha canım cok sagol onlar dekor :))) hıc farkında değilim valla onları sıkıstırcak yer bulamadım foto cekerken o an oraya koydum sımdı ben rezilmi oldum :)

yok canım, böyle bir zevkle rezil olman imkansız :)
bir şey soracam, halıların hepsi Sanat halıdan sanırım.
ve de hepsini shaggy almışsın. nasıl memnun musun?
salonda shaggy kullanışlı mıdır? modelini çok beğendim. aynısının yolluğunu görmüştüm.
rica etsem fiyatını yazar mısın, almak isteyenlere bilgi olsun. 6 mt kare sanırım o.

hepsi çok güzelde...salondaki fonlar yakışmamış...çok koyu düşmüş...boğmuş sanki salonunun yerine kremsi birşey daha iyi olurdu diye düşünüyorum....

:) ıyı ozaman.evet canım sanat halıdan sımdılık memnunum daha 3 ay oldu zaten evleneli bakalım ama bence normal halıdan sasmıcan gorunus olarak cok guzel kullanısıda sımdılık ıyı acık renk olması kotu sılıp duruorum :) salondaki 6 mt2 evet toplu aldık oyuzden tek fıyat bılmıorum toplam hepsi 2.5 tutmustu bende en cok salondakını begenıorum

salonda bir uyumsuzluk var bence o da yemek odasının avangarde koltukların modern olmasından kaynaklıyor.Yoksa kendi içinde güzel takımlar.mutfağınızı beğendim inşallah şagi halı mutfakta yorucu olmaz.manzaraya da bayıldım doğrusu o balkonda ne güzel çay içilir denize karşı .Allah evinizde huzur versin güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…