burasıda benim eviimm hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz ?

canım güle güle, ağız tadıyla otur inşallah evin çok güzel, ben oturma odandaki koltuklara bayıldım marka ve fiyatını öğrenebilir miyim

canım güle güle, ağız tadıyla otur inşallah evin çok güzel, ben oturma odandaki koltuklara bayıldım marka ve fiyatını öğrenebilir miyim

canım cok sagol tekirdağda yeni açıldı güneş mobilya bıkac fırmayla calısıolarmıs sımdı baktım yanlarında sude yazıyor :) 4 yada 4.5 milyardı sanırım ya tam bilmiyorumda hepsini ordan almiştık

Canım evine bayıldım zevkle döşenmiş Rabbim bir ömür boyu huzurla yaşamanızı nasip etsin inş. halılarında genelde kurdela var sanırım kurdelalar bozulma yaptımı markaları ne bu arada halılarınız.

amin canım cok tesekkurederım henuz bısey olmadı halılarıma bakalım zamanla gorucez :) sanat halıdan aldık ipek shaggy

Canım evin harika bir ömür mutlu mesut yaşarsınız inşallah ..bende Allah kısmet ederse yaza evlencem o yüzden mobilyalar eşyalar fln çok dikkatimi çekiyo zevkimz hemen hemen aynıymş mobilyayı nerden aldın ? yemek masasına da bayıldım o nerden ?

amin canım inşallah hayırlısı olsun tekirdağda yeni açıldı güneş mobılya ordan aldım hepsini

çok şık eviniz güle güle oturun
yalnız bişiyi çok merak ettim mutfak balonunda ki o turuncu uzun şeyler ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…