canım benım okadar guzel yazmısınkı çok duygulandım çook tesekkurederım çocugumuzn olmasını cok ıstıoruz olsunda hersey ona feda olsun :) henuz 4 aylık evlıyız ALLAHIM sizede nasıp etsın ınsalla evımızı cok sevıyoruz ALLAH huzur saglık versın
çok güzel bir evin var güle güle otur canım
canımm evin ve eşyalarınn cok guzel güle güle mutlu günlerde otur inşşallahh. ancak duvar larının rengini bence degıstırmelisin krem beyaz a yakın açık ve ferah renkler tercih etmelisin emimin evin cok daha güzel olacaktırr[/
teşekkürler cnm ayne bende öle dusunuorum oldu bıkere ya eşim çok begenıo bu rengi artık bıkacyıl sonra :)
Merhaba eviniz çok güzel güle güle huzurla oturun, ama bişey dikkatimi çekti, elektrikli süpürgeniz arçelik su lu olanlardan sanırım, eğer aysa benimki de öyle çok sıkıldım temizlemesi inanılmaz zor her kullnımdan sonra tek tek tüm parçaları çıkar kurut kuruyana kadar açıkta beklet kurumadan çalışmıyo filtre sürekli tıkanıyo değiştirmerk zorunda kalıyorrum severek almıştım çekim gücü de çok iyi ama sırf bu sebeplerden çok sıkıldım ve değiştiricem, siziin makinede öyle mi siz nasıl kullanıyorsunuz mesela her kullanımda filtre sünger fln da yıkıyormusunuz
Eviniz çok güzelmiş.
beğenmek ne kelime bayıldım.özellikle denizi görmesineeşya olarakda beyaz yemek takımı sandelyelerine,süpürgenin olduğu odadaki halıya,banyodaki aynalı fayanslara ve balkonun önünün açık olamsına bayıldım
Çok güzel ferah bir evin var canım... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Eşyaların da çok güzelmiş... Ben çok beğendim....
Çok beğendim canım evini huzurla mutlulukla oturun bir ömür inşallah
Tüm eşyaların v e evinizde çok güzelmiş mA:)Perdeler benim şimdiki yatak odamın perdesinin aynısı:)
Diğer tüm eşyalarda benim zevkime çok uygun gerçekten bayıldım:)nereden aldınız acaba?
Güzel evinizde güle güle mutlulukla oturun :)eşyalarınızıda güle güle ve iyi günlerde kullanın arkadaşım:)
beyaz mobilya süper oluyo güle güle oturun banyoya bittimmmmmm
Güle güle oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?