burasıda benim eviimm hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz ?

Çok güzel güle güle oturun da siyahlar çok yoğun değil mi özellikle yatak odası ve banyo biraz fazla iç karartıcı duruyor. bu benim fikrim tabi.

Çok güzel güle güle oturun da siyahlar çok yoğun değil mi özellikle yatak odası ve banyo biraz fazla iç karartıcı duruyor. bu benim fikrim tabi.

nerden gelmiş bu sıyah takıntısı bılmem hertarafı ole yapıcaktımda eşim sagolsun engelledı sımdı yatak odası içimi karartıo ama banyomuzu cok sevıyoruz :) radyolu duşa kabinlerde tek bu renk vardı tesekkurederımm

evin okadar güzelki rabbim ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsin.Benimde böyle bi evimin ve eşyalarımın olmasını çok isterdim çok hoşuma gitti inşallah birgün benimde olur en çokta salonunuz ve mutfağınız çok cici çok güzel tam benim istediğim renk tonları bide bu evin içine cici bir çocuk gerek ama çocuk olduğunda o aksesuarları nere kaldırırsın bilemem artık çocuk hepsiyle oynamak istice için .allah bir ömür mutluluk versin

Son düzenleme:
mübarek ev değil saray yavrusu benim evim acayip sade kalır bu evin yanında:))))) Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. :)

öncelikle eviniz çok gzel çok beğendim güle güle mutlulukla otıurun..
fakat salonunuzla oturma odanız aynı olmuşlar daha değişik renk tonları kullanabilirdin mesela..

canım benım okadar guzel yazmısınkı çok duygulandım çook tesekkurederım çocugumuzn olmasını cok ıstıoruz olsunda hersey ona feda olsun :) henuz 4 aylık evlıyız ALLAHIM sizede nasıp etsın ınsalla evımızı cok sevıyoruz ALLAH huzur saglık versın

canımm evin ve eşyalarınn cok guzel güle güle mutlu günlerde otur inşşallahh. ancak duvar larının rengini bence degıstırmelisin krem beyaz a yakın açık ve ferah renkler tercih etmelisin emimin evin cok daha güzel olacaktırr

Merhaba eviniz çok güzel güle güle huzurla oturun, ama bişey dikkatimi çekti, elektrikli süpürgeniz arçelik su lu olanlardan sanırım, eğer aysa benimki de öyle çok sıkıldım temizlemesi inanılmaz zor her kullnımdan sonra tek tek tüm parçaları çıkar kurut kuruyana kadar açıkta beklet kurumadan çalışmıyo filtre sürekli tıkanıyo değiştirmerk zorunda kalıyorrum severek almıştım çekim gücü de çok iyi ama sırf bu sebeplerden çok sıkıldım ve değiştiricem, siziin makinede öyle mi siz nasıl kullanıyorsunuz mesela her kullanımda filtre sünger fln da yıkıyormusunuz

beğenmek ne kelime bayıldım.özellikle denizi görmesineeşya olarakda beyaz yemek takımı sandelyelerine,süpürgenin olduğu odadaki halıya,banyodaki aynalı fayanslara ve balkonun önünün açık olamsına bayıldım

Çok güzel ferah bir evin var canım... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Eşyaların da çok güzelmiş... Ben çok beğendim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…