burasıda benim eviimm hadi bakın bakalım beğenicekmisiniz ?

güle güle oturun evınızde sanırım klasık tarzdan hoşlanıyorsunuz
banyonuzu cok beğendım ve yatak örtünüzü
herşey cok güzel ama sankı evın rengı mobılyalara hıc uymamış gıbı bıde parkeler:26:belırtmek ıstedımm sadece
mesela kapılar cok hoş beyaz yerlerde cok acık renk parkelerle ve duvar rengıde bej fildişi falan olsa sankı daha cok yakışackmış gıbı geldı

tekrar güle güle oturunn

tesekkurederım canım evet dogru soluorsun artık bıdahakı sefere acık renk yaptırıcam bızımde gozumuze battı :)

herşey harika güle güle otur canm tam benm istediğim modeller:)) bu salon yemek yatak odası tkmlarını hangi marka ve nekadara aldın acaba:) ve salon perdeleriniiiiiiiiiiii :)? çok beğendim

tesekkurederım canım tekirdağda güneş mobilya diye bıyerden aldık bıkacfırmayla calısıolarmıs bılmıorum markalarını :) 15000 tl ye toplam perdelerımde bursa perdecisi oda burdan :)

sagol canım evet en cokta balkonumu begenıorum kapatıorum ama onu sımdı cam olunca daha guzel olucak ınsallah :)

canım tek kelımeyle esyalarına bayıldımmmmm cok guzel ve bırbırlerıyle cok uyumlular.. yalnız salondakı o vıtrının uzerındekı cıceklerı kaldır bende cok sıradan olmus. zaten salonunda cok detay var onlarda goz yormasın..bırde yıne dıger vıtrırnın ıcınde kadehler var onlarda bana sıradan gelıyor..tabı bu benm fıkrım. ama dedıgım gıbı evın esyaların superrr yatak odana bayıldım. benım yatak odam sıyah tamamen her gun toz almaktan bıktım:))

Gerçekten çok beğendim.. süper süper süperr. komşumun evine de çok benzettim bu arada :)

harika görünüyor canım gule gule oturun hepsinin markalarını öğrenebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…