mutfak banyo ve koltuk takımların muhtesem güle güle oturun
güle güle oturun evınızde sanırım klasık tarzdan hoşlanıyorsunuz
banyonuzu cok beğendım ve yatak örtünüzü
herşey cok güzel ama sankı evın rengı mobılyalara hıc uymamış gıbı bıde parkeler:26:belırtmek ıstedımm sadece
mesela kapılar cok hoş beyaz yerlerde cok acık renk parkelerle ve duvar rengıde bej fildişi falan olsa sankı daha cok yakışackmış gıbı geldı
tekrar güle güle oturunn
evin çok hoş..güle güle otur koltuklarının markası nedir_
Az eşyalı, göz yormayan ama süslü çok hoş bir eviniz var, güle güle oturun
herşey harika güle güle otur canm tam benm istediğim modeller:)) bu salon yemek yatak odası tkmlarını hangi marka ve nekadara aldın acaba:) ve salon perdeleriniiiiiiiiiiii :)? çok beğendim
maşaallah maşaallah,güle güle oturun sağlıkla huzurla.
tesekkurederım canım tekirdağda güneş mobilya diye bıyerden aldık bıkacfırmayla calısıolarmıs bılmıorum markalarını :) 15000 tl ye toplam perdelerımde bursa perdecisi oda burdan :)
muhteşemler valla Allahımm ağız tadı versiin güle gülee kullan hep inşalah:)
salonda bir uyumsuzluk var bence o da yemek odasının avangarde koltukların modern olmasından kaynaklıyor.Yoksa kendi içinde güzel takımlar.mutfağınızı beğendim inşallah şagi halı mutfakta yorucu olmaz.manzaraya da bayıldım doğrusu o balkonda ne güzel çay içilir denize karşı .Allah evinizde huzur versin güle güle oturun
Gerçekten çok beğendim.. süper süper süperr. komşumun evine de çok benzettim bu arada :)
harika görünüyor canım gule gule oturun hepsinin markalarını öğrenebılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?