- 2 Ocak 2021
- 2.383
- 1.174
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ay Allah korusun dağlara taşlaraEvet. Evlenmek icin acele edip illa evleneyim, evleneyim diye konular açıp sonra da kotu evliliğinin konularini açan bir uyeye denk gelmiştim. Onun disinda ozel olarak takip etmedim kim evlendi
Baskiyla, aceleyle evlenmeyin.
Niye öyle diyorsunuz. Alındım gücendimYok evde kaldi onlarin hepsi. Tursularini kurduk ekipce.
Zaten gücen problemi yaşamıştım. Güvenmeden olmazBunun asla ısrarı olmuyor, karşınıza birisi çıkar güveninizi kazanır o zaman olur. Maşşalah aç değil açıkta değilsiniz, asla zorlamalara, oldu bittilere gelmeyin. Evlilik o kadar kolay değil.
Gülecem.
Millet diyor diye evlenilmez, heralde seninkinin nişanlısı da millet diyor diye evlenecek, bak tembel herifi çekecek bir ömür.
Ay benimki diliyle ikna etmiştir kesin. Salak beni yıllarca elinde öyle tuttu cünküMillet diyor diye evlenilmez, heralde seninkinin nişanlısı da millet diyor diye evlenecek, bak tembel herifi çekecek bir ömür.
cümledeki salak ben oluyorum bu aradaAy benimki diliyle ikna etmiştir kesin. Salak beni yıllarca elinde öyle tuttu cünkü
Bayılırsınız kuru lafa.Ay benimki diliyle ikna etmiştir kesin. Salak beni yıllarca elinde öyle tuttu cünkü
Niye, ona göre siz de evlenemedim diye konu açıp totem mi yapacaksınız?
olan da var olmayan da varHerkese merhaba. Konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım. İnsallah linclenmemKücük bir yerde yaşıyorum, o yüzden üstümde evlilik baskısı çok. Ben takmasam da ister istemez insan acaba çok mu geç kaldım diyor? Tabi nasip bu isler. Olanda da olmayanda da hayır ararım hep. Uzun süreli iliskimden ayrıldım Ocak ayında. Biraz toparlanmak amaçlı kimseyle de görüşmedim. 30 yaşıma bir kaç ay kaldı. 8 yıldır memurum. Düzenli isim var çok şükür ama özellikle ailem ve arkadaşlarımdan bu baskıyı çok görüyorum. Siz evlendiniz de ne oldu deyip geçiyorum ama bu soruların sonu da gelmiyor. Çalışma arkadaşlarım da birilerini bulma çabası içerisinde. Öyle ki arkadaşımın eşi dahi o evlenmek istemiyor mu neden evlenmiyor diye sorup durmuş ne alaka ise Arkadaşlarım kötü niyetli değiller. Ailem biraz problemli o yüzden olaylardan uzak kalmamı istiyorlar. Ben de istiyorum ama uzun süreli iliskim bittiği icin bi yandan da suan kimseyle görüşmek gelmiyor içimden.
Aslında sorum şu, buraya yazan evlenememekten yakınıp suan evli olan var mı? Yorum yapan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?