Buraya evlenemedim konusu açıp ya da yorum yapıp suan evli olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba. Konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım. İnsallah linclenmem 😂 Kücük bir yerde yaşıyorum, o yüzden üstümde evlilik baskısı çok. Ben takmasam da ister istemez insan acaba çok mu geç kaldım diyor? Tabi nasip bu isler. Olanda da olmayanda da hayır ararım hep. Uzun süreli iliskimden ayrıldım Ocak ayında. Biraz toparlanmak amaçlı kimseyle de görüşmedim. 30 yaşıma bir kaç ay kaldı. 8 yıldır memurum. Düzenli isim var çok şükür ama özellikle ailem ve arkadaşlarımdan bu baskıyı çok görüyorum. Siz evlendiniz de ne oldu deyip geçiyorum ama bu soruların sonu da gelmiyor. Çalışma arkadaşlarım da birilerini bulma çabası içerisinde. Öyle ki arkadaşımın eşi dahi o evlenmek istemiyor mu neden evlenmiyor diye sorup durmuş ne alaka ise 🙄 Arkadaşlarım kötü niyetli değiller. Ailem biraz problemli o yüzden olaylardan uzak kalmamı istiyorlar. Ben de istiyorum ama uzun süreli iliskim bittiği icin bi yandan da suan kimseyle görüşmek gelmiyor içimden.
Aslında sorum şu, buraya yazan evlenememekten yakınıp suan evli olan var mı? Yorum yapan herkese teşekkür ederim 🤩
Öyle bir konu açmıştım zamanında sonra evlendim kaynanam yüzünden çok kötü şeyler yaşadık eşimle. Bir yıl ayrı kaldıktan sonra şimdi yeniden barıştık ve birleştik. İlişkimizi düzeltmeye çalışıyoruz bakalım nereye kadar gidecek. Sakın kendinize baskı kurdurtmayın çevrenizden. Eski ilişkinizi unutmaya çalışın ve içinizde bazı şeyler bitince yeni bir ilişkiye yelken açarsınız. Diğer türlü sadece sorunlar yaşarsınız.

Öyle bir konu açmıştım zamanında sonra evlendim kaynanam yüzünden çok kötü şeyler yaşadık eşimle. Bir yıl ayrı kaldıktan sonra şimdi yeniden barıştık ve birleştik. İlişkimizi düzeltmeye çalışıyoruz bakalım nereye kadar gidecek. Sakın kendinize baskı kurdurtmayın çevrenizden. Eski ilişkinizi unutmaya çalışın ve içinizde bazı şeyler bitince yeni bir ilişkiye yelken açarsınız. Diğer türlü sadece sorunlar yaşarsınız.
Başkası olmaz, her şey için geç kalmışım hissi var içimde.. Bunalıma girdim. 😂

Evet var biri. Konu açmak değil de mesajlarını okumuştum böyle birkaç konuda. Evli kendisi şimdi ve yaşça sizden büyük. Etiketlemem doğru olmaz

Onu görmedim ben.
Ama boşanacammm , imdat diyip bizde evet boşanmalısın diyince bizim inadımıza sevişen birini gördük. 😂
Değişik bir örnek oldu. Yani boşanacam diye konu açan boşanamıyorsaaa evlenecem diye açanda evlenmez. Doğru orantı yaptım.

Icininizi ferah tutun Allah hayirli insanlarla karsilastirsin erken evlenmek degil onemli olan. Hayirli zamanda tum kapilar acilir insallah.

Sizin gibi ben de 30uma kadar cok baski gordum. Tesetturluyum ve cok iyi bir isim var. Ailemle ayni sehirde ayri bir evde yasiyordum. Is arkadaslarimdan dedeme kadar herkes illa birisiyle gorusturdu. Her hafta biriyle ciktim sanirim tanismak icin. Hepsi cok iyi islere sahip efendi insanlardi ama sonra bir sey olmuyordu. Korona doneminde yasaklarda bile rahat 10 kisiyle gorusmusumdur yani.

Neyse sonra artik yoruldum dedigim anda biriyle tanistim yakin bir arkadasim vasitasiyla. 9 hafta sonra evlendik.

Iyi ki dogru insan olsun diye beklemisim digerleriyle ikinci defa gorusmemisim. Hep hayirlisi olsun diye dua ettim. Tum oruclarimi bu duayla actim. Kadir gecelerinde dua ettim hep hayirlisi olsun diye.

30 yasima aylar kala tanistim ve cok mutluyum duamdaki insanla evli oldugum icin. Siz de duayi elden birakmayin.

Icininizi ferah tutun Allah hayirli insanlarla karsilastirsin erken evlenmek degil onemli olan. Hayirli zamanda tum kapilar acilir insallah.

Sizin gibi ben de 30uma kadar cok baski gordum. Tesetturluyum ve cok iyi bir isim var. Ailemle ayni sehirde ayri bir evde yasiyordum. Is arkadaslarimdan dedeme kadar herkes illa birisiyle gorusturdu. Her hafta biriyle ciktim sanirim tanismak icin. Hepsi cok iyi islere sahip efendi insanlardi ama sonra bir sey olmuyordu. Korona doneminde yasaklarda bile rahat 10 kisiyle gorusmusumdur yani.

Neyse sonra artik yoruldum dedigim anda biriyle tanistim yakin bir arkadasim vasitasiyla. 9 hafta sonra evlendik.

Iyi ki dogru insan olsun diye beklemisim digerleriyle ikinci defa gorusmemisim. Hep hayirlisi olsun diye dua ettim. Tum oruclarimi bu duayla actim. Kadir gecelerinde dua ettim hep hayirlisi olsun diye.

30 yasima aylar kala tanistim ve cok mutluyum duamdaki insanla evli oldugum icin. Siz de duayi elden birakmayin.
Yaa çok sevindim adınıza darısı biz bekarlara hayırlısıyla 29 yaşındayım bende 30a aylar kala dermiyim acabaa :KK68:

Onu görmedim ben.
Ama boşanacammm , imdat diyip bizde evet boşanmalısın diyince bizim inadımıza sevişen birini gördük. 😂
Değişik bir örnek oldu. Yani boşanacam diye konu açan boşanamıyorsaaa evlenecem diye açanda evlenmez. Doğru orantı yaptım.
Ozaman ters orantı yapalım evlenmicem diye konu açıp evlenebiliyomuyuz bakalım :süslü:

Kk ya evlenemedim diye konu açanlar direkt lanetleniyorlar ve sonsuza kadar bekar kalıyorlar hatta cennette bile erkekler kapılıp onlara kalmıo...haberin yok mu?

Benim turşum güzel oluo, kk turşusu yaptım kendimden bidondan bakıyorum artık hayata..Sıra helveya gelir bu gidişle..

Merhaba. Ben siteyi çok uzun yıllardır takip ettiğim için Bi tane üye hatırlıyorum. Sanırım ismi Elanur du. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonradan hamile olduğunu hatırlıyorum.
Umarım sizde aradığınız Aşkı bulursunuz. Konunuzu hatırlıyorum. O şahıs için üzülmeye değmez.
Evet onu bende hatırlıyorum.

Yaa çok sevindim adınıza darısı biz bekarlara hayırlısıyla 29 yaşındayım bende 30a aylar kala dermiyim acabaa :KK68:
29 yasimin basinda korona oldum cok agir hastalik gecirdim. Annem bile senle artik kimse evlenmez demisti hastanede karsilikli yataklarda koronadan yatarken. Bunu dedikten 6 ay sonra evliydim. Allahtan umidi hic kesmemek lazim. Siz duayi eksik etmeyin. Evlenmeden onceki son kadir gecesi cok dua etmistim gucum kalmadi artik elin herifleriyle cikip cikip karakter analizi yapmaya diye. Allaha bin sukur. Siz de dua edin goklerde nikah kiyilmadan dunyada kiyilmaz derler.

Merhaba. Ben siteyi çok uzun yıllardır takip ettiğim için Bi tane üye hatırlıyorum. Sanırım ismi Elanur du. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonradan hamile olduğunu hatırlıyorum.
Umarım sizde aradığınız Aşkı bulursunuz. Konunuzu hatırlıyorum. O şahıs için üzülmeye değmez.
Allah razı olsun. İnsallah herkes hayırlı insanlarla karşılaşır. ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X