Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir konuda istatistik yapamazsınız....
Yapmaya da kalkmayın zaten...
sen kaç yaşındasın ki?
28 yaşım cnm cok demi:)
Niçin bu kadar genç yaşta bu konuyu dert ediyorsun. Bir topiğin daha var bu konuda. Öncelikle yaşın çok genç ancak tut ki evlenemedin ne olacak o zaman ? Bu yaşta bu kadar dert edersen sonrasıyla nasıl başa çıkacaksın hiç düşündün mü ?
Ne bileyim kursa git, spora git, single partiler var onlara git (bunlar tanışıp evlenme amaçlı oluyor), yalnız tatile çık. Gerçekten üzüldüm, çünkü hiçbir kadının tek hedefinin evlenmek olmasını anlayamıyorum.
Bak öbür konuna uzun uzun eğer bebek istiyorsan diye yazdım, hiç umurunda olmadı demek ki esas amacın bebek değil koca. Eeee o zaman yapacaksın birşeyler kendince.
Bir insanın koca(!) istemesi neden yadırganıyor ki.Hayat arkadaşı,yol arkadaşı istemek ,bir erkek tarafından sevilmek,korunmak(meacaz anlamda),aile kurmak istemek,herkes gibi olmak istemek neden yadırganır ki;''Evlilik cennet demek değil ''denmiş;tamam cennet değil biliyoruz,ama bekarken de cennet içinde değiliz.Bu konuda yanlızlık hissine yenilmesi neden yadırganır ki..,Bunu söyleyenler kaç yaşında;ve hayatında biri var mı onu öğrenmek isterim ..