buraya evlenmemıyorum dıye yazıp sımdı mutlu olan varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
varmı boyle arkadaslar bıkaca zamn önce kısmetım neden benı bulmadı dıyıp sımdı esı cocugu olan arkadaslar bızede umut olun??

sen kaç yaşındasın ki?

Böyle bir konuda istatistik yapamazsınız....
Yapmaya da kalkmayın zaten...

Var var. Bulsam linklerini eklerdim konuların. Birkaç kişi var. Hatta biri sevdiği birinden ayrılıp baya acılar çekmişti. Evlenemediğinden yakınıyordu sonrasında. Geçen yıl evlendi ve şimdi çocuğu da oldu. :31:
Umutlar bitmez.

Böyle bir konuda istatistik yapamazsınız....
Yapmaya da kalkmayın zaten...

ne ıstatıstıgı yaa onceden umutsuz olup evlenmıcem dıe sımdı evlenen varmı dıyorum bunun neresı ıstatıstık kardeşim

evlilik için soruyorsan çok değil. ben 31 yaşındayım. ben de 28 yaşında evlendim. bence bir bayan için ideal evlilik yaşı 25 sonrası, erkek için de 30 sonrası...

Niçin bu kadar genç yaşta bu konuyu dert ediyorsun. Bir topiğin daha var bu konuda. Öncelikle yaşın çok genç ancak tut ki evlenemedin ne olacak o zaman ? Bu yaşta bu kadar dert edersen sonrasıyla nasıl başa çıkacaksın hiç düşündün mü ?

Ne bileyim kursa git, spora git, single partiler var onlara git (bunlar tanışıp evlenme amaçlı oluyor), yalnız tatile çık. Gerçekten üzüldüm, çünkü hiçbir kadının tek hedefinin evlenmek olmasını anlayamıyorum.

Bak öbür konuna uzun uzun eğer bebek istiyorsan diye yazdım, hiç umurunda olmadı demek ki esas amacın bebek değil koca. Eeee o zaman yapacaksın birşeyler kendince.

28 yaşım cnm cok demi:)

Canim benim, benim halamin kizi 30yasinda evlendi.
Esi cok iyi biri, birde simdi dunya tatlisi ogullari var.
Kendisi esiyle sima olarakta birbirlerine cok benziyolar.
Rabbim hayirli, durust, guzel ahlak sahibi, yakisikli yigit bir erkek cikarsin karsimiza insallah..:16:

ben 20li yaslarimda evlenmek isterdim cok,kafaya takmistim senin gibi.Simdi yas ilerledikce dusunmemeye basladim,cevremdeki ornekleri gorunce sogudum resmen bu müesseseden:) ! Bu yasa kadar yalniz yasadim,simdi biriyle evlensem adapte olamam gibi geliyor.Evde kaldim ama mutsuz degilim.Iyi boyle:)

bende 24 yaşıma girdim bir ay önce ama hala hazır hissetmiyorum evliliğe kendimi yani
bence evlilik kendinibedenende ruhende hazır hissettiğin zaman yapılmalı
gerçi bu işler nasip işi ALLAH ne zmaan yazdıysa o zmaan ama işte
yorum yapıyoruz genede
ALLAH hayırlısı ne zaman ve kiminleyse o zaman olsun canım senin içinde herkes içinde:34:

Son düzenleme:
canım evlenince cennete düşmüyosun.şuan etrafındaki güzelliklerle mutlu ol. düşünme sürekli...bakımlı ol,dua et bu gibi şeyleri yap ama...evlilik çok güzel ama sorunsuz değil.evlenince de şimdiki sorunun gidecek yerine evlilikle ilgili sorunlar gelecek.o yüzden bi gün nasılsa evleneceksin onu düşün. ama örnek istemişsin.ben asla evlilik düşünmeyen hatta yalnız nasıl yaşanabilir,neler yapabilirim diye planlar kuran biriydim. ama nasip olunca karşı koyamıyosun.bne evlendiysem herkes evlenir diyorum:) sonra bu güzellik çirkinlik meselesi değil bunu da kafana takma sadece nasip.ama şunu söyliiyim iyiki evlenmişim diyorum ben,herkes evlenmeli.bu yaratılışımızda olan birşey.yalnızlık zor. illa çocuk için de evlenilmez diyorum ben.koca içinde evlenilmesinde bir sakınca yok. o senin en iyi arkadaşın olacaksa tabiki:)

Bir insanın koca(!) istemesi neden yadırganıyor ki.Hayat arkadaşı,yol arkadaşı istemek ,bir erkek tarafından sevilmek,korunmak(meacaz anlamda),aile kurmak istemek,herkes gibi olmak istemek neden yadırganır ki;''Evlilik cennet demek değil ''denmiş;tamam cennet değil biliyoruz,ama bekarken de cennet içinde değiliz.Bu konuda yanlızlık hissine yenilmesi neden yadırganır ki..,Bunu söyleyenler kaç yaşında;ve hayatında biri var mı onu öğrenmek isterim ..

Niçin bu kadar genç yaşta bu konuyu dert ediyorsun. Bir topiğin daha var bu konuda. Öncelikle yaşın çok genç ancak tut ki evlenemedin ne olacak o zaman ? Bu yaşta bu kadar dert edersen sonrasıyla nasıl başa çıkacaksın hiç düşündün mü ?

Ne bileyim kursa git, spora git, single partiler var onlara git (bunlar tanışıp evlenme amaçlı oluyor), yalnız tatile çık. Gerçekten üzüldüm, çünkü hiçbir kadının tek hedefinin evlenmek olmasını anlayamıyorum.

Bak öbür konuna uzun uzun eğer bebek istiyorsan diye yazdım, hiç umurunda olmadı demek ki esas amacın bebek değil koca. Eeee o zaman yapacaksın birşeyler kendince.

evet derdım koca bunda bı sorun yok evlenmeyı ıstıyorum namusumla bu cokmu komık

Bir insanın koca(!) istemesi neden yadırganıyor ki.Hayat arkadaşı,yol arkadaşı istemek ,bir erkek tarafından sevilmek,korunmak(meacaz anlamda),aile kurmak istemek,herkes gibi olmak istemek neden yadırganır ki;''Evlilik cennet demek değil ''denmiş;tamam cennet değil biliyoruz,ama bekarken de cennet içinde değiliz.Bu konuda yanlızlık hissine yenilmesi neden yadırganır ki..,Bunu söyleyenler kaç yaşında;ve hayatında biri var mı onu öğrenmek isterim ..

siz benim yazdıklarımı anlayarak okudunuz mu? çok merak ettim. yaşımı sormuşsunuz gayet güzel bir yaştayım. evliyim.zaten yazdım bekarkende sorunlar olduğunu. bende şimdi merak ettim siz kaç yaşındasınız

Ben sizin yalnızca''evlilik cennet değil''dediğinize dokundum..Diğer yadırgama sözleri daha önceki bir üye içindi..Zaten kendisi cvp da yazmış ona yukarda..Evliyseniz, zaten evliler böyle düşünür;kendileri bunu aşmıştır çünkü.Siz onu yaşı ilerlemiş ama hayatının insanını hala bulamamış ve ümitsizliğe düşmüş insana sorun.Biraz empati yapılmalı..Mesele yalnızlık;insan yalnız yaşlanmak istemez..

vakti gelmiş bir kadın ya da bir erkeğin evlenmek istemesi gibi doğal hiçbir şey olamaz.. hele ki bizim memlekette (ülkede) bu kültür ve yaşayış tarzı kabul görmüş ve yadırganmıyorsa.. (istisnalar kaideyi bozmaz tabi bunu da atlamadan belirteyim)

ister 18inde ister 50sinde olsun. bu evlenme isteği belirli bir yaşa bakmıyorki. erken ya da geç demek kişiden kişiye değişir.. yaşayış, kültür farkına göre yani.. neden yuva kurmak isteyen birini koca delisi olarak adlediyolar ya da direk söylemeseler de bunu ima ediyorlar buna hala aklım ermiyor.

bir de evlenince başın göğe erecek mi gibi bakış açıları var. kardeşim sizin evliliğiniz kötüyse ve mutsuzsanız herkesin ki sizin gibi olacak değil ya (ki huzursuz ve mutsuz evlilikleri Rabbim huzur ve mutlu evliliklere, beraberliklere çevirsin.. o da çok zor bir durum.. Allah kimsenin başına vermesin)

buraya çok istediği bir şey için; kendini umutlu ve pes etmemesi adına bir soru sormuş.. ya gönlünü hoş edecek, bu soruyu cevaplayacak şeyler söyleyin ya da tartışma yaratacaksanız hiç yazmayın.. bu yargılama hastalığı herkeste olmak zorunda mı? !!! :47:

Son düzenleme:
bende 28 e giriyorum martta.. bekarım, evlenmek istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum. geçen sene yaşadıkarımdan.
Allah hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın. kötü oldumu insanı evlilikten hayattan soğutuyor.

Back
X