- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
hesap aç arkadaşlık isteği at bak bakalım neler yazıyo ayrılıncada şüpheleniyodum kanıt olarak bunu yaptım dersin cnm evliyim 3 senelik ve çocuğum yok olmuyo malesefSizce napayım? evli misiniz ve çocuğunuz var mı bu arada ?
Önce bir psikolğa da mı gitsem sizce hem benimle hem eşimle konussun. Dah mı iyi olur? Ben de 32yasındayım Ve öğretmenim fakat çalışmıyorumBu çabanız sadece kendinizi üzer. Madem siz eşinizden babalığından memnunsunuz oturun konuşun bu tarz şeylere neden ihtiyaç duyduğunu sorun ve normal bir davranış olmadığını söyleyin. Alicengiz oyununa gerek yok zaten eğitimli biri cahil değil konuşarak halledin
sakin ol cnm bak görceksin zatenBi youtoube da bakayım sağolun düşünemedim öfkeden
Allah hayırrlı zamanda en hayırlısını versinhesap aç arkadaşlık isteği at bak bakalım neler yazıyo ayrılıncada şüpheleniyodum kanıt olarak bunu yaptım dersin cnm evliyim 3 senelik ve çocuğum yok olmuyo malesef
al önce karşına konuş ama yerinde olsam konuşmadan önce kanıt alırım sonra konuş yanlış yaptığını söyle olmazsa yardım alınÖnce bir psikolğa da mı gitsem sizce hem benimle hem eşimle konussun. Dah mı iyi olur? Ben de 32yasındayım Ve öğretmenim fakat çalışmıyorum
aminn cnm inşallah saolasınAllah hayırrlı zamanda en hayırlısını versin
Şöyle söyleyeyim 7yıldır beri bir kere kavga etmedik her anlamda çok iyi bir insan en ufak bir şikayetim olmadı belki övmeye iyiliklerini yazmaya kalksam bitiremem. Siz konuyu neresinden tutup çekip yorum yapmışsınız
Sizin var mı snap scope hesaplarınız, ben mecbur istedi cep numaramaı yazdım acemilik yapmak istemiyorum emib adımlarla ilerlemek istiyorumsakin ol cnm bak görceksin zaten
yok kullanmıyorum canım eşimde kullanmaz tek watsapp bizde tüm sosyal hesaplar kapalıSizin var mı snap scope hesaplarınız, ben mecbur istedi cep numaramaı yazdım acemilik yapmak istemiyorum emib adımlarla ilerlemek istiyorum
Vallahi bumları yakalamasam ben de eşim hakkında çok iddialı konusurdum, kimse sınanmadığı acı hakkında büyük konuşmasın ben orda eşim ile daha önce hiçbir problem yasamadığımızı söylemek istedimcanım kadınlara zaafı olan adam feriştah olsa kaç yazar ki?
sen belli ki toz kondurmak istemiyorsun o zaman tamam yazdın rahatladın ve evliliğine devam et. ne diyelim yani?
Önce eşinizle durumu sakince konuşun bu durum normal değil psikolog dan yardım alalım deyin. Öyle ajanlık falan yapmayın. Benim yazılanlardan anladığım bu işe çözüm bulmak istemeniZ. Üzücü bir olay ama önce çözmeye çalışın eğer aranızdaki zedelenen sevgi ve saygı bağı tekrar güçlenirse aile birliğiniz bozulmaz ama diğer türlü bir durumda sizden çekinme size saygı sevgi azaldıysa affetmeyin zaten. Bu durum hiç normal değil çünkü.Önce bir psikolğa da mı gitsem sizce hem benimle hem eşimle konussun. Dah mı iyi olur? Ben de 32yasındayım Ve öğretmenim fakat çalışmıyorum
Eşin sana bunları yaptıktan sonra, hala seviliyorum diyebiliyor musun?Vallahi bumları yakalamasam ben de eşim hakkında çok iddialı konusurdum, kimse sınanmadığı acı hakkında büyük konuşmasın ben orda eşim ile daha önce hiçbir problem yasamadığımızı söylemek istedim
Vallahi bumları yakalamasam ben de eşim hakkında çok iddialı konusurdum, kimse sınanmadığı acı hakkında büyük konuşmasın ben orda eşim ile daha önce hiçbir problem yasamadığımızı söylemek istedim
Keşke senin üzerine tapu yapmasaydida seni sahte hesap açarak aldatmasaydıYine yanlış anlasılmasın bu yazdığım evliliğimizde aldığımız bütün taşınmazların tapusunu benim üzerime yaptı hangi erkek yapar bunu , burdaki amacım eşimin bana güvenmesi, ama o benim güvenimi fena yıktı
Çok çok haklısınız aslında ben yardım alsam bile kolay kolay afedemem, inan bakın bu yaptığı ahlaksızlığı aldatmayı arkamdan iş çevirmeyi bırakın bir kenara... Ağzımın içine bakıyor sanki alladdin lambasından çıkan cin gibi ben böyle birşeyi rüyamda görsem inanmazdım inanın şoktayım eşimden önce kimseye guvenemedim ama Allah kimseyi şaşırtmasınÖnce eşinizle durumu sakince konuşun bu durum normal değil psikolog dan yardım alalım deyin. Öyle ajanlık falan yapmayın. Benim yazılanlardan anladığım bu işe çözüm bulmak istemeniZ. Üzücü bir olay ama önce çözmeye çalışın eğer aranızdaki zedelenen sevgi ve saygı bağı tekrar güçlenirse aile birliğiniz bozulmaz ama diğer türlü bir durumda sizden çekinme size saygı sevgi azaldıysa affetmeyin zaten. Bu durum hiç normal değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?