Buraya yazmasam çatlayacağım,kimseye de söyleyemiyorum...

Önce bir psikolğa da mı gitsem sizce hem benimle hem eşimle konussun. Dah mı iyi olur? Ben de 32yasındayım Ve öğretmenim fakat çalışmıyorum

Ya konu sahibi lütfen kendine gel ben sinirlendim burda ya. Sevildigimi hissediyorum diyorsun, böyle mi seviliyorsun, adam kadınlarla konuşmak için sahte hesap açmış daha ne olsun ya, seni seven insan bunu yapar mı ya Allah aşkına.Kızlarla cinsel konulara kadar konuşuyor demek ki, yoksa o kadar kadınla ne arkadaşlığı bu gizli saklı,hala sevildiğimi hissediyorum diyorsun pes, evet çok seviyormuş kocan seni, başında taşı kocani

Önce bir psikolğa da mı gitsem sizce hem benimle hem eşimle konussun. Dah mı iyi olur? Ben de 32yasındayım Ve öğretmenim fakat çalışmıyorum
al önce karşına konuş ama yerinde olsam konuşmadan önce kanıt alırım sonra konuş yanlış yaptığını söyle olmazsa yardım alın

canım kadınlara zaafı olan adam feriştah olsa kaç yazar ki?
sen belli ki toz kondurmak istemiyorsun o zaman tamam yazdın rahatladın ve evliliğine devam et. ne diyelim yani?

Ay konusmamis ki zaten ben onu nerden uydurdum! Aman sadece takip etme izleme gibi bir seyse bosver yahu hesaplarini kapattir yeter.

canım kadınlara zaafı olan adam feriştah olsa kaç yazar ki?
sen belli ki toz kondurmak istemiyorsun o zaman tamam yazdın rahatladın ve evliliğine devam et. ne diyelim yani?
Vallahi bumları yakalamasam ben de eşim hakkında çok iddialı konusurdum, kimse sınanmadığı acı hakkında büyük konuşmasın ben orda eşim ile daha önce hiçbir problem yasamadığımızı söylemek istedim

sizin eşiniz mükemmel ise. Ben mükemmel erkek istemiyorum

Önce eşinizle durumu sakince konuşun bu durum normal değil psikolog dan yardım alalım deyin. Öyle ajanlık falan yapmayın. Benim yazılanlardan anladığım bu işe çözüm bulmak istemeniZ. Üzücü bir olay ama önce çözmeye çalışın eğer aranızdaki zedelenen sevgi ve saygı bağı tekrar güçlenirse aile birliğiniz bozulmaz ama diğer türlü bir durumda sizden çekinme size saygı sevgi azaldıysa affetmeyin zaten. Bu durum hiç normal değil çünkü.

Yine yanlış anlasılmasın bu yazdığım evliliğimizde aldığımız bütün taşınmazların tapusunu benim üzerime yaptı hangi erkek yapar bunu , burdaki amacım eşimin bana güvenmesi, ama o benim güvenimi fena yıktı

Eşin sana bunları yaptıktan sonra, hala seviliyorum diyebiliyor musun?

Konu sahibi bence esimin baska kadinlarla konustugunu ogrenene kadar mukemmel oldugunu dusunuyordum demek istemis.Yani mesela iyi bir babadir,cimri degildir,iyi bir iliskileri vardir,sefkatlidir,siddet uygulamiyordur vs.

Kadin zaten boyle bir ozelligi oldugunu kesfedince sok olmus konuya odaklanin.

Ben bunun gecici bir durum oldugunu dusunuyorum.Neden boyle bir seye ihtiyac duydugunu dusunmeniz ve esinize sormaniz lazim.Boyle kendi kendinize cozemezsiniz.

işte evet büyük konuşulmamalı. eşine mükemmel diyip güvenmemeli hiçbir kadın sen acı bir tecrübe ile bunu görmüş oldun.
bundan sonra da bence bi evlilik terapisi denemelisiniz. yoksa kaldıramayabilirsiniz.

Keşke senin üzerine tapu yapmasaydida seni sahte hesap açarak aldatmasaydı

Çok çok haklısınız aslında ben yardım alsam bile kolay kolay afedemem, inan bakın bu yaptığı ahlaksızlığı aldatmayı arkamdan iş çevirmeyi bırakın bir kenara... Ağzımın içine bakıyor sanki alladdin lambasından çıkan cin gibi ben böyle birşeyi rüyamda görsem inanmazdım inanın şoktayım eşimden önce kimseye guvenemedim ama Allah kimseyi şaşırtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…