- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
Ben size içine düştüğünüz duruma üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Lütfen şunu unutmayın. Haysiyet insanın kendi kendisine verdiği değerdir. Sırf çocuk için ya da toplum baskısı yüzünden katlanmak şans vermek zorunda değilsiniz. Bu hayat sizin. Aldatmak evliliği temelden dinamitlemektir. Burada psikolog arkadaşlar varsa beni aydınlatsın. Ben aldatma konusunda psikologların yaklaşımlarından rahatsızım. Çünkü ısrarla evliliğin sürmesinden yana tavır takınıyorlar. Bir psikolog aldatma eyleminden aldatan da aldatılan da sorumludur demişti.Psikologdan yardım alıcam zaten gidecektik konu önceliğimiz bu olacak önce ben seans alıcam düzelebilecek telafi edilecek birsey derse tedavi olur sans veririm kızım hatrına, degilse benim içim kabul etmez böyle hasta ruhlu zaafları olan bir adamı, malesef kızım babasına o kadar düşkün ki elimi kolumu baglıyor, cevremdeki çogu baba duyarsız, esim video acmaz, eline telefon vermeyiz, kitaplar okur, masallar anlatır, oyuncakları ile oynar, bire bir ilgilenir hep, uykudan baba diye uyanır beni de en az o kadar sever tabi
ışı nasıl olıyor acaba??